UTVALD 2021
- Det finns ingen gräns -
3 dagars digital konferens & workshops
8-10 januari 2021

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

- Skapa de bästa förutsättningarna -

Du är Utvald, Bli Uppmuntrad, Utrustad & Utmanad

DU ÄR BJUDEN!

Din egen unika plan!

Vi har alla en alldeles egen unik plats att fylla. Om inte vi fyller ut den och intar den så kommer ingen annan göra det heller. Vi är utrustade med unika gåvor, erfarenheter, kunskaper och en plan som Gud lagt ner i våra liv och som Han vill att vi ska gå i. Visst är det spännande?

Ibland tappar vi fokus och ibland spinner ekorrhjulet lite för fort för att vi ska hinna stanna upp och fundera på om vi är på rätt plats och vart vi ska härnäst. För oavsett om vi är det eller inte så kan vi regelbundet behöva en dos av uppmuntran, utveckling och utmaning i våra liv. Tillsammans med vila och återhämtning så klart!  

Ditt Liv, Ditt Syfte, Din Gudagivna väg – fortsätter här och Guds tankar och vägar är så mycket högre än våra egna. Låt oss tillsammans upptäcka vad Guds plan med 2021 är för oss var och en. 

3 dagars digital konferens & workshops

- Här är schemat! -

Fredag 8/1 - DU ÄR UTVALD

Vi kickstartar vår helg tillsammans med en presentation av planen för helgen, bön, undervisning och inspiration som ska ge din helg de bästa förutsättningarna. Denna dag handlar om att du är Utvald, att du ska se ditt verkliga värde och när du gör det finns ingen Gräns för vad Gud kan göra.

15.00 VÄLKOMMEN
16.00 Video – Amanda Göransson
17.00 Video – Josefin Lennartsson
18.00 Video + Live – Gunilla Ludvigsson
19.00 Video + Live – Carina Järpmyr
20.00 Workshop Live: Du är Utvald – Emmeli Ahlander
21.00 AVSLUT

Lördag 9/1 - DRÖM STORT!

Lördagen fortsätter på temat Uppmuntra & Utrusta. Här är stunden då du kan bjuda in även dina tjejkompisar att vara kreativa och drömma tillsammans. För oavsett om du sitter online eller tillsammans uppkopplade på din tv så är det så värdefullt att stå tillsammans både med varandra och Gud, bli uppmuntrade och utrustade i att drömma stort, våga gå vår Gudagivna väg och hitta vår plats.  

09.00 VÄLKOMMEN
10.00 Video + Live Laila Dahl
11.00 Video Elsa Lundin
12.00 Video Lena-Maria Vendelius
13.00 LUNCHRAST
14.00 WALK and TALK – PODD – Patricia Tudor Sandahl
15.00 Workshop Live: Dröm Stort med Gud – Emmeli Ahlander 16.00 Smågrupper / samtalspanel
17.00 Video + Live: Tina Börjesson
18.00 Live – Cajsa Tengblad
19.00 Video + Live – Eva Windahl
20.00 Live – Bön
20.30 Workbook Live avrundning dag 2 (frågor och svar)
21.00 AVSLUT

Söndag 10/1 - MOD ATT GÅ...

Vi knyter ihop säcken med att tala tro in i era liv. Att utmana er till att ta nästa steg, lyssna till din innersta längtan och våga gå på vatten in i det du känner ligger på ditt hjärta. Ge det du har och låt Gud göra resten. Vi kommer få uppmuntrande exempel, råd och tips på hur du kan lägga upp planen för 2021.

12.00 VÄLKOMMEN – Workbook – (LUNCH)
13.00 Video – Elin Ginal
14.00 Video + Live – Eva Hyllstam
15.00 PAUS
15.30 Workshop: Mod att gå – Emmeli Ahlander
18.00 Video – Caroline Jekler
19.00 Sisters Collective – ZOOM
20.00 Workbook + Live avrundning dag 3
20.30 AVSLUT

Bonus: Tisdag: Intention & Accountability

19.00 Webinar: Hur håller du planen du satt nu när vardagen är här? – Emmeli Ahlander

Fantastiska kvinnor som medverkar & ta rygg på...

LAILA DAHL

ELIN GINAL

LENA MARIA VENDELIUS

CAJSA TENGBLAD

JOSEFIN LENNARTSSON

TINA BÖRJESSON

ELSA LUNDIN

GUNILLA LUDVIGSSON

EMMELI AHLANDER

EVA WINDAHL

CARINA JÄRPMYR

EVA HYLLSTAM

PATRICIA TUDOR SANDAHL

AMANDA GÖRANSSON

LINDA SANDGREN

CAROLINE JEKLER

Tillsammans virtuellt i 3 dagar kommer vi beröra ämnen som att
Du är Utvald, uppmuntra dig att Drömma Stort, Utrusta &
Utmana dig att våga gå Din Gudagivna väg.

Det blir alltså ett e-event online men där du kommer ha möjlighet att bjuda in medsystrar i din närhet att delta och göra detta tillsammans. Du kommer också kunna möta likasinnade digitalt genom mindre grupper under eventet. Allt för att skapa en känsla av samhörighet och systerskap. Vi står tillsammans, hejar på och backar upp varandra i både medgång och motgång.

Dessa dagar kommer innehålla tid för att visionera, drömma stort, reflektera och planera tillsammans med Gud och varandra, tid för bön, gemenskap, samtal, uppmuntran, inspiration och vägledning. Förutom att jag, Emmeli, kommer att leda eventet så kommer även fler helt fantastiska talare att medverka för att inspirera och utrusta dig denna helg och inför det kommande året.

Min bön är att vi tillsammans kommer att tala tro in i varandras liv och skapa en rörelse av nytt hopp, stora drömmar och med en tro som bär igenom allt. Närmare Gud och Varandra på vår Gudagivna väg!

Upplägg

PLATTFORM • FORUM • GRUPPSAMTAL

Som deltagare kommer du att kunna:
– Få inspiration, konkreta råd, exempel och verktyg
– Komma i kontakt med andra medsystrar
– Se allt live
– Delta i smårum utifrån dina behov – Samtala med föreläsare
– Livechatta
– Tillgång till hela e-eventet under helgen samt 24h efter dess slut
– Få tillgång till ett “Pop-up-forum” skapat just för denna helg
– Efter denna helg har du en tydlig plan och ett fokus för 2021

Bjud in till en egen Systerträff hemma hos dig!

Bjud in dina väninnor, kollegor, systrar, dotter, mamma, svägerska och håll ditt eget event under lördagen så att ni tillsammans kan drömma, dela med er av era tankar, äta gott och skapa era visionboards tillsammans. Jag hjälper dig genom att utrusta dig med det du behöver för att få en oförglömlig dag tillsammans. Vad kan vara bättre än att dela sina drömmar och planera tillsammans? Oavsett om du gör det digitalt eller fysiskt.  Tidigare har jag arrangerat kreativa träffar med fina tjejer och det har varit så uppskattat! Planen var att fortsätta med det innan pandemin kom, istället fick vi ställa om och göra mycket av det här digitalt vilket också gått över förväntan. Min förhoppning framöver är att vi ska kunna kombinera digitala och fysiska träffar i stora och mindre sammanhang och uppmuntra till att öppna upp för möjligheten att ta del av båda delarna i och genom The Perfect Peace Sisters & Leaders. 

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Helt Kostnadsfritt & möjlighet till vinst!

8-10 januari 2021 kommer en riktigt energiboost med hem till dig. En konferens i tre dagar med start fredag eftermiddag. En del fasta hållpunkter och andra fria delar där du väljer tid att ta del av under helgen, för bäst resultat kan du följa planen som du kommer få i god tid innan konferensstart. Här får du möjlighet till nya kunskaper, insikter, inspiration och kan till och med vinna produkter. Allt detta med syfte att få se vem du verkligen är, dina gåvor och passioner, drömma stort, skapa goda vanor som bygger upp och ta modiga steg i din vardag så att du skapar de bästa förutsättningarna för 2021 och med det som ligger framför – för det bästa har inte hänt än!

Våra samarbetspartners

Utan våra fantastiska samarbetspartners skulle detta E-Event inte vara möjligt eller bli alls lika bra. Vi är så stolta och tacksamma för våra samarbetspartners och medverkare som vill vara med och skapa detta event och göra det till vad det är, tillsammans ÄR det nya själv. Vi är så mycket starkare tillsammans och det är då det blir som bäst, så känner du att du och ditt företag vill stå med och stötta detta event genom ömsesidig synlighet i varandras kanaler, sponsring till eventet ekonomiskt eller med produkter till tävlingar vi håller, eller något annat, kontakta oss så ser vi hur vi kan koppla samman!

Du är värd att leva ditt liv fullt ut