The Perfect Peace finns för att stärka vårt inre, leva i Guds plan & bygga Guds rike.

The Story!

Storyn bakom Sisters Collective började med en längtan för flera år sedan. Ett sammanhang att möta likasinnade. När Jesus fick en central plats i mitt liv, var det också viktigt för mig att välja. Innan handlade det mycket om det samhället pekar på jaget, självförverkligandet, att alltid sätta sig själv först – det var också lätt att dras med i det som gränsade till alternativ och österländsk andlighet.

För mig blev det centralt att enbart mata mig med den sanna källan till frid och därför ville jag hitta sammanhang, människor, yrken, tjänster och produkter som pekade mot just det, utan tveksamheter. Idag tycker jag att det är svårt att hitta. Oavsett om jag väljer en coach, massör, samtalsterapeut, PT, så önskar jag möta någon med samma värdegrund, som förstår mig. Men även i andra sammanhang väljer jag gärna i första hand företag och personer att anlita som delar värdegrund och behöver då därför också veta vart de finns.

EN LÄNGTAN FÖDDES
En längtan efter en sådan plattform växte fram, men insåg också att den typen av plattform jag letade efter inte fanns i dagsläget och den jag såg skulle innebära tid och engagemang för att få den så bra som jag såg att den kunde bli. Det enda sättet för mig att kunna göra en sådan plattform var att baka in det i min verksamhet och använda delar av tiden till detta.

Det blev en naturlig förlängning av mina andra produkter och tjänster, att kombinera värdeskapande design med inspiration, coaching och att hjälpa andra hitta sin passion och Gudagivna väg, genom den väg jag gått. Jag är övertygad om att oavsett vart vi är på vår väg så har vi stor glädje av denna plattform och kan bli till välsignelse både för oss själva och för varandra.

Efter ett tag växte tanken på Sisters Collective fram och det kändes så rätt. Jag vill dela med mig av mina kunskaper om att gå sin egen väg, om kreativitet, personlig utveckling och coaching genom de utbildningar, kurser och erfarenheter jag bär med mig i bagaget. Hur vi kan hitta glädje i de vi är och det vi gör. För mig handlar det om att hitta sin Gudagivna gåva och att börja använda dem som en del i vår livskallelse för att nå verklig framgång, följa sina drömmar och passioner och genom att lyckas nå sina mål med genom den fullkomliga friden och glädjen vi har i Herren.

EN DREAMDOER PÅ VÄG
I hela mitt liv har jag åstadkommit saker som varit svåra eller omöjliga i andras ögon. Det har inte varit av enkelhet utan med skräckblandad förtjusning jag tagit kliv utanför min komfortzon. Rädslan ska inte få vinna! Det har delvis varit min drivkraft att bevisa motsatsen. Samtidigt som jag stångats med känslan av att tänka att jag “inte få vara något” att jag inte får “tro att jag är något” – vara högmodig. När jag helst av allt bara ville göra det jag älskade, som kanske i andras ögon var just att sticka ut (detta låg ju i mina tankar och inget jag har belägg för)… Längs hela vägen har jag varit mån om att peppa och stötta de som funnits i min omgivning, hjälpt andra med att våga ta steg, nå sina mål med de insikter jag fått, med erfarenheter och kunskap inom planering, struktur, personlig utveckling och att söka sig till Sanningen i Guds Ord. Jag är inte längre orolig för människofruktan, jag vet nu vilken min sanna identitet är och det är en stor befrielsen och det är först när vi ser den vi verkligen kan blomma ut och blomstra, och det handlar inte alls om prestation utan att se sitt eget värde i den Gud skapat oss till.

Jag är tacksam för att regelbundet få höra att jag är en inspiration och en del i att flera vågat ta steg mot just sina drömmar. Det finaste jag skulle kunna få göra, är just att motivera andra till att se sitt värde, gå mot sin längtan och att få blomma ut i de vi är skapade till.. Oavsett vad vi längtar efter och drömmer om, är jag övertygad om att jag genom denna plattform, med detta sammanhang av Systrar och det material och vägledning jag vill dela med dig. Kanske är du intresserad av att starta företag, byta karriär, byta arbetsplats, skapa utrymme för dina passioner, se ditt värde, utvecklas, våga ta steg – kanske är du nöjd som det är men ändå inser hur värdefullt det är att också investera i din andliga och själsliga hälsa likväl som fysiska. Om något eller flera delar stämmer in på dig är jag övertygad om att det här kommer vara av stort värde för dig.

Jag ser fram emot att stötta dig på
- Din Gudagivna Väg -