MEDLEMSPROGRAMMET MED COACHING, KURSER & GEMENSKAP FÖR ATT:

BLOMSTRA
I ALLA DELAR AV DITT LIV

FÅ SYN PÅ VEM DU ÄR, FÖRVANDLA DRÖMMAR TILL MÅL OCH AGERA PÅ DEM MED SISTERS COLLECTIVE.
BLI DEN DU ÄR DESIGNAD TILL, INTA DIN PLATS OCH SKAPA RINGAR PÅ VATTNET DÄR DU GÅR FRAM.

COACHING SOM HJÄLPER DIG HÅLLA FOKUS
UNDERVISNING SOM UTRUSTAR DIG
SYSTRARNA SOM BANAR VÄG & VÄXELDRAR

Vi välkomnar nya medlemmar och avslöjar ett nytt säsongspaket om

81Days
12Hours
41Minutes
30Seconds

DET ÄR INTE MENINGEN ATT DU SKA VISSNA INOM LIVSVIKTIGA OMRÅDEN DÄR DU KAN HA FRAMGÅNG

Att känna sig oförmögen eller sitta fast är en hemsk känsla.
Du har fått förmågan att blomstra även om du inte vet hur.

Du är designad för mer, mycket mer!

DRÖM STORT, BLI PÅFYLLD och implementera GODA VANOR SOM håller INOM LIVETS ALLA OMRÅDEN MED SISTERS COLLECTIVE

UNDVIK ATT SÄTTA LIVET PÅ PAUS

Få verktygen som hjälper dig att drömma stort, bryta ner mål till delmål som blir små steg som tar dig mot din längtan och dina drömmar. Rätt plan,  gemenskap med andra målmedvetna och ett steg i tro är allt du behöver.

LÄGG TILL EN NY GOD VANA I TAGET

Vi vet ofta vilka vanor vi behöver jobba med för att leva vårt liv fullt ut, det svåra är att faktiskt göra det. Vi gör det möjligt att med lätthet och glädje bemästra en ovana, bibehålla och lägga till en god vana i taget.

DRÖM STORT & NÅ NYA MÅL

Här är platsen som hjälper dig att lyssna inåt och uppåt, som uppmanar dig att drömma stort och agera på dem drömmarna. Vi är övertygade om att det som ligger på ditt hjärta är ditt att fullfölja och vi hjälper dig i mål.

Du har ett viktigt Uppdrag!
Vi finns för att coacha & utbilda dig!

  • Efter att ha coachat och utbildat hundratals värdefulla kvinnor vet vi vad majoriteten utmanas av och behöver.
  • I vår gemenskap finns över 100 fantastiska kvinnor som alla är på sin livsvandring och vill växeldra med dig.
  • Du får våra framgångsrika livsstrategier, undervisning och verktyg som hjälper dig oavsett var du befinner dig just nu.

DRÖM STORT, blomstra & Lev ditt liv fullt ut med tre enkla steg...

STEG 1

BLI MEDLEM


Gå med direkt när vi har öppet eller sätt upp dig på väntelistan och invänta nästa öppning. Ditt medlemskap kommer vara din bästa investering för ditt liv och ditt uppdrag.

STEG 2

anslut till vår gemenskap


I vårt samhälle idag har gemenskap blivit allt ovanligare men det förändrar inte att gemenskap är nödvändigt. Vi är skapade att växeldra och göra livet tillsammans!

STEG 3

blomstra & gör skillnad


Du behöver inte vänta på att komma till en viss nivå i ditt liv för att blomstra och göra skillnad. Om du börjar lyssna inåt och uppåt kommer du märka att du har redan har det du behöver.

Vad är Sisters Collective och vilka är Systrarna?

 "I en pressad och många gånger stressad tid som vi idag lever i behövs en motpol där man kan få landa, ladda batterierna och ta nya tag för framtiden. Sisters Collective är detta för mig. Ett kristet sammanhang där jag får dela livet med andra kvinnor både äldre och yngre. Finns så mycket matnyttigt att ta del av i den takt jag själv vill"

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

 "Att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective genom träffar och arbetsböcker." 

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Att få inspiration och gemenskap av systrar från olika håll (länder) och Emmelis podcast, att få lyssna i lugn och ro, vara stilla och be med är något jag värdesätter. Rekommenderar Sisters till dig som vill få en tro på Gud och/eller utvecklas och mogna i tron och få verktyg att söka och gå den väg som är bara Din, både jordiskt och andligt!"

Marianne Eklöv
"Passionerad" Diakon

Media och Sammanhang vi synts i

Låt inte livet och dina drömmar vänta längre, använd dina gåvor och blomstra i alla delar med Sisters Collective.

Alla hamnar någon gång vid vägskäl i livet som gör att vi glömmer vårt syfte och hamnar ur fas. Vi vet att du har mer att ge och göra men du kanske glömt bort hur eller vart du ska börja? Sisters Collective vill finnas här för dig när du tar tag i din innersta längtan och stötta dig där du går fram.

Du får verktygen och materialet som utvecklar och utrustar dig, coachen som coachar och utbildar dig och Systrarna som växeldrar, banar väg, lyfter och inspirerar dig!

Material som bygger ditt liv

Med handplockad undervisning och övningar som tar dig framåt steg för steg mot din längtan och verktyg som hjälper dig att planera dina prioriteringar och hålla siktet inställt på målet.

Ta det i din takt

Med en plan för dig att ta del av kan du ta steg i din takt och utifrån dina behov. Materialet finns lättillgängligt för dig att ta del av i din takt och utifrån dina behov, varsomhelst, närsomhelst.

Fantastiskt Systerskap

Genom medlemsträffar och gruppforum som är tillgängligt dygnet runt kan du möta vänner för livet med olika livsresor men där alla bär en längtan av att växa i Guds plan och stötta varandra.

Det bästa är att det sparar tid, ger ett inre lugn & energi.
Det blir ett värdefullt stöd i din vardag som hjälper dig att prioritera, undvika stress
och göra saker både effektivare, modigare och mer helhjärtat.

Gillar du The Perfect Peace-podden & planeringsverktygen? Ja, då kommer du älska Sisters Collective!

Frågor & Svar

Sisters Collective är ett löpande program som precis som ett gymkort är tänkt att hjälpa dig i din vardag att ta dig mot dina drömmar och mål, bibehålla och lägga till goda vanor som består. Samtidigt som det ger dig verktygen och undervisningen som håller dig på banan även när livet händer och du vill ge upp. Vi hoppas att du investerar i dig och ditt liv över tid för att blomstra och nå nya drömmar och mål. Vi utvecklas ständigt och oavsett om ämnen återkommer så är vi på en ny plats där vi får nya insikter och kommer att växa ytterligare. Vi har systrar som skapat fantastiska resultat bara efter tre månader och vi har andra som efter ett år konkret kan säga vad vi kunnat bidra med i deras liv. Några systrar har sagt att de är med på livstid och andra tar ett år, kvartal eller en månad i taget. Du väljer.

Du kan alltid säga upp ditt medlemskap när som helst så inget mer debiteras från ditt kort än det du "signat" upp dig för. Väljer du kvartalsplanen eller årsplanen ingår det fantastiska säsongspaketet som innehåller säsongens bok till bokcirkeln, planeringsverktyg och uppmuntrande material och produkter. Väljer du månadsplanen kan du alltid köpa till det när du känner att du vill det. Det pris du har är ditt så länge du är medlem. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det priset och dagsaktuellt pris gäller.

Du kan alltid ställa frågor till oss via hej@theperfectpeace.se, varje månad kommer vi mötas i medlemsmötet och har samtal ansikte mot ansikte. Behöver du mer personlig coaching eller konsultation går det alltid att boka tid för det en till en med Emmeli, som medlem har du alltid rabatt på alla övriga tjänster vi erbjuder.

Du måste inte vara kristen, men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet där Jesus har en central plats i vår vardag.

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.  Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Det ges ingen återbetalning på den här typen av tjänst. Det ligger mycket jobb, tid och planering bakom medlemskapet och innehållet i medlemsportalen. Men vet om att vår strävan och prioritet är att din investering är den bästa du ger och gör för dig och de runt dig. 

Vi ser fram emot att coacha dig mot dina drömmar & mål i ditt uppdrag