DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER KVAR 

39231208

GRUPPCOACHING, MASTERMIND OCH VIKTIGA NYCKLAR FÖR ATT

BLI LEDAREN SOM LEDER MED HÅLLBARHET & MOD 

LED MED PASSION, STYRKA & MOD. BÖRJA MED VÅR KOSTNADSFRIA VIDEOSERIE SOM HJÄLPT MÅNGA
ATT BÖRJA ETT MEDVETET SJÄLVLEDARSKAP OCH GRÄNSSÄTTNING

Konsten att leda sig själv och sätta sunda gränser när du har en passion för livet & människor du leder.

BLI COACHAD
LYFT SVÅRA ÄMNEN
FÅ AVGÖRANDE NYCKLAR

DET KAN IBLAND KÄNNAS VÄLDIGT ENSAMT PÅ "TOPPEN"

Att leda är ett stort ansvar som kan kännas både tungt och ärofyllt på samma gång.
Tillåt dig inte att köra slut på dig för att du är passionerad och driven i ditt uppdrag. 

GÅ FÖRE, LYFT ANDRA OCH VISA BÅDE HÅLLBARHET
OCH MOD I DITT LEDARSKAP 

UNDVIK ORO & ENERGISPILL

Upplev styrkan i att stötta varandra. Kroka arm med människor som gått före, få feedback och nya idéer. En plats att kunna gå till och kvinnor att prata med om allt. 

SPARA TID & FYLL PÅ MED KRAFT

Vi ser till HELA människan; dvs ett holistiskt perspektiv. Investera din arbetstid så att alla delar fungerar. Få mer energi och kraft som i sin tur gynnar de i din närhet.

BLI COACHAD I SVÅRA SITUATIONER

Få stöd att göra saker medvetet, fokusera och prioritera. Stöd att vara modig och ta beslut som för dig och de du leder närmare målet.

Den här världen behöver ledare som dig! Ledare som får andra att växa.

 • Vi som leder står själva i ledarskap och är vana att coacha andra ledare
 • Ingå i en trygg och varm grupp ledare som alla delar ledarskapets glädjeämnen och utmaningar
 • Få framgångsrika ledarstrategier i ett program med viktiga pelare för att själv växa och behålla glöden i ditt ledarskap

det här finns för dig att ta del av:

Mötesplats för likasinnade

Vi ses regelbundet i en trygg miljö över zoom och blandar det med en och annan fysisk workation och ledarskapsdag. 

Utveckling & Action

Alla ledare behöver växa och utvecklas. Du får handfasta och praktiska råd att tillämpa direkt för inre styrka i ditt ledarskap.

Masterminds & Gruppcoachning

Framgångsrika sätt att lyfta specifika utmaningar och få konkret coaching, stöd och hjälp direkt.

Lyssna inte bara på oss:

Vem säger det bättre om vad Passionate Leaders är, betyder och gör om inte deltagarna själva?

"Emmeli och Tina kompletterar verkligen varandra och på så sätt får vi deltagare ut mer av det goda!"

"Det är mycket givande att vara med i PL. Jag har fått ett annat sätt att ttänka än innan."

"Jag vill verkligen rekommendera detta! Tycker att ni båda och forumet är superbra!"

Jag rekommenderar Passionate Leaders till dig som vill och kanske har kört fast lite i ditt ledarskap. Du upplever att du vill vidare men vet inte riktigt hur det ska gå till. Du behöver kanske höststäda i ditt ledarskap, då rekommenderar jag dig varmt att anmäla och prioritera din tid ett tag till Passionate Leaders.

Jag har lärt mig att blir mer strukturerad och fokuserad, för att nå det mål jag önskar nå. Vidare lärt mig det oerhörda och viktiga, att arbeta i vila. Ta en dag i taget. Att våga prioritera bort saker, som stjäl energi.

Jeanette Larsson
Företagare, Inspiratör, Föreläsare och stödpedagog

Varför Passionate Leaders

Vi är alla ledare i någon form, en som vi alltid bör leda är oss själva oavsett i vilket sammanhang vi än rör oss i. Men extra viktigt är det förstås när vi också har ansvar för andra, det kan vara människor som valt att följa oss utan att vi har en uttryckt ledarroll. Det kan vara genom att vi influerar människor via våra plattformar eller via vår arbetsplats. Det kan vara anställda eller människor som du är ledare för. Är du dessutom en högpresterande och utgivande person som vill mycket så känns det här som rätt plats för dig att utvecklas i.

Passionate Leaders är för dig som är ledare, företagare, entreprenör eller har en plattform där du påverka många andra. Vi hjälper dig utifrån dina behov i ditt ledarskap. Både mentalt och operativt. Mjuka och hårda delar. Hjärta och hjärna. Det är en styrka att stå starka tillsammans. Du är en viktig pusselbit, placerad här med ett syfte att göra skillnad i något så mycket större än dig själv.

Visionen

Passionate Leaders växte fram när Emmeli bjöd in Tina att medverka på hennes E-Event januari 2021. Vi hade båda en längtan att dela med oss av våra insikter och lärdomar vi fått som företagare och ledare till andra i samma situation. Att vi hade verktyg som skulle hjälpa andra att växa och utvecklas i sina ledarskap, både på ett personligt och professionellt plan.

Vi vet att samtidigt som vår passion fyller oss med stor glädje som gör att vi vill leverera på topp, så är risken stor om vi inte uppmärksammar vår egen energinivå att vi plötsligt gett av det vi inte har. Vi båda är tacksamma som hunnit stoppa i tid innan det gick så långt som till en utmattning, därför vet vi att gränsen kan vara hårfin, speciellt när man är högpresterande med en high performance personlighet.

Här är du i gott sällskap om du har en stor passion för livet och ditt uppdrag och vill förvalta det du fått så det får andra att växa.

Bli stärkt i ditt ledarskap, behåll och utveckla passionen för det du älskar att göra i ditt liv, dina relationer och ditt arbete

I Passionate Leaders får du:

Varannan vecka kommer du få nytt material oavsett om det är en livesession tillsammans med oss och nätverket eller digitalt material som du kan arbeta med på egen hand utifrån det tema vi berör. Här kommer exempel på hur och i vilken form dessa leveranser kan se ut:

  • Masterminds – träffar digitalt (zoom) i mindre grupp där vi tillsammans fokuserar på ditt uppdrag där du står just nu
  • Q&A med Tina och Emmeli - Meddela din fråga kring ledarskap och entreprenörskap allmänt eller specifikt och få svar live
  • Digitala nätverksträffar att hålla fokus och hålla dig "accountable" 
  • Gruppcoaching – en slags “hot seat” där du eller någon annan i nätverket blir coachad. Få ny klarhet och insikter i olika situationer
  • Workations & Retreats - Vi möts digitalt i första hand men du kommer också få exklusiv inbjudan till våra workations och retreats

En viktig investering för dig personligen och för din arbetsplats.

Att vara ledare är både ansvarsfullt och fantastiskt och vi kommer att möta många skarpa lägen under vår tid, därför behöver vi vara förberedda, rustade, ha en god självinsikt och medvetenhet om oss själva och det uppdrag vi har så att vi kan behålla vår passion som ledare.

Vi ser det här som ett komplement till individuell coaching och ett nätverk som kan skapa många fördelar för dig både utifrån din personliga utveckling inom din ledarroll men också en plats att utveckla den verksamhet du leder genom nya kunskaper, infallsvinklar och stöd. Det här kan du med fördel dra i ditt företag eller företaget du är anställd på som både utbildning och friskvård. Vill du hellre bli fakturerad så går det bra på halvårsbasis, annars registrerar du bara ett kort där avgiften dras månadsvis/halvårsvis så länge du medlem.

Månad, dela upp

Dela upp din betalning genom att betala en gång per månad, via kortbetalning. Programmet pågår minst 6 månader men med möjlighet till fortsättning.

897 kr

SEK exkl. moms.

 • Utbildning
 • Gruppcoachning
 • Masterminds

Halvår, bästa pris!

Slipp månatliga verifikationer och få bästa pris när du investerar i ditt ledarskap för ett halvår direkt. Med kort eller faktura.

4997 kr

SEK exkl. moms.

 • Utbildning
 • Gruppcoachning
 • Masterminds 

bli ledaren som leder passionerat och hållbart i tre steg

1. BÖRJA MED VIDEOSERIEN OM GRÄNSSÄTTNING & SJÄLVLEDARSKAP

Du får lära känna oss och veta mer om vad du behöver just nu och om vi är rätt för dig.

2. FÅ INBJUDAN NÄR VI ÖPPNAR OCH GÅ MED I PASSIONATE LEADERS

Det hjälper dig att ta ett aktivt beslut och komma med oss medan tid och plats finns.


3. BLI LEDAREN SOM LEDER MED INRE STYRKA OCH MOD

Med synligheten, kunskapen och nätverket kommer du att hjälpa fler och tjäna mer.

VI SOM LEDER PASSIONATE LEADERS

Emmeli Ahlander

Creative Director • Entreprenör • Coach • Föreläsare

Det kan ofta kännas ensamt i en ledarroll och det är verkligen avgörande många gånger att hitta ett sammanhang där man både får utvecklas, vara sig själv och få värdefulla verktyg och coaching längs vägen. Därför grundade hon och utvecklade konceptet The Perfect Peace som Passionate Leaders är en del av. Emmeli har lärt sig den hårda vägen hur viktigt det är med hållbarhet när man är passionerad och dedikerad i sin roll och vill därför hjälpa andra i det.

Emmeli drivs av att arbeta värdeskapande, utveckla andra likväl som hon vet vikten av att själv utvecklas i sin roll som coach, creative director och ledare. I Passionate Leaders coachar, utbildar och konsulterar hon inom ledarskap, design, kommunikation och entreprenörskap där hon motiverar och inspirerar till människors utveckling, att  stärka sitt inre och att hålla som människor.

Tina Thomasine Börjesson

Professionell Coach • Samtalsterapeut • Föreläsare • Handledare

I sitt företag Shine By Thomasine hjälper Tina människor att växa, utvecklas, bli mer hela och börja lysa igen! Som professionell coach och samtalsterapeut hjälper hon både privatpersoner och företag genom olika former av samtal, ledarskapscoachning, föreläsningar, grupphandledningar och inspirationsevent. Att få se människors ögon glittra igen, hur någon utvecklas, hitta sin plats, upptäcka mer om vilka de är och vill vara driver henne varje dag och därför fortsätter hon utvecklas professionellt så hennes kunder får det bästa.

Tina delar med sig av sin kunskap och erfarenheter från sina nuvarande professioner och från sin tid som Specialistsjuksköterska och Utbildningsledare där hon uppmuntrar och inspirerar till positiva förändringar och ger en tro på varje kvinnas möjlighet att utvecklas och blomma.  

Har du fortfarande funderingar, ta del av det här

(Klicka på varje påstående (begränsande övertygelse) för att ta del av svaret)

Det är precis det vi vet och förstår. Oftast har vi oerhört lite tid i förhållande till allt vi bör och behöver göra. Det är precis därför du behöver det här! Det här är för Dig! Vi hjälper dig prioritera och effektivisera.

Passionate Leaders har bara öppet vid specifika tillfällen varje år för att vi där emellan fokuserar på gruppen som är med. Just nu har vi öppet under några få dagar så passa på att gå med. Emellan stängningarna kan du ansöka om medlemskap och sätta upp dig på väntelistan, ta del av vårt inspirationsbrev och framförallt att inte missa nästa öppningstillfälle.

Du kan välja månadsplan eller årsplanen. Det pris som gäller nu är det pris som du behåller så länge du är kvar som medlem oavsett vad priset höjs till i framtiden. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det första priset och dagsaktuellt pris gäller.

Du kan alltid ställa kortare frågor till oss via medlem@passionateleaders.se. Varje månad kommer vi mötas digitalt i grupp där vi ser fram emot att hjälpa dig i det du står i. Har du mer personliga, djupare frågor du vill prata professionellt om är du välkommen att boka tid hos någon av oss, så hjälper vi dig med det. Vill du kontakta någon av oss specifikt i en fråga går det också bra. Se mer information i beskrivningen av oss.

För att materialet i Passionate Leaders ska vara relevant för dig är vår rekommendation att du är på väg att bli ledare, jobbar i en ledande funktion eller driver en verksamhet i någon form där du leder både dig själv och eventuellt andra.

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling. Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Vi älskar också att mötas fysiskt, vilket vi kommer att göra emellanåt! Vi ser det som en enorm styrka att kunna mötas mer regelbundet och lättillgängligt online utan att bli begränsade av geografi och pandemi och vad gäller tider vi möts försöker vi hålla det till dagtid när de flesta kan och kan använda det som utvecklingstid i sitt arbete för att inte ta tid från hem och familj.

Sätt igång direkt och ladda ner den här FRIA videoserien:

Håll din passion vid liv!

LED HÅLLBART MED GRÄNSSÄTTNING & SJÄLVLEDARSKAP!
Vi ställer dig frågan: Vem vill du egentligen vara som ledare? Den här videoserien ger dig viktiga nycklar och verktyg avgörande för ett passionerat ledarskap! Dessa nycklar ger dig en rejäl skjuts i rätt riktning. Med oss som dina personliga coacher, ledarkollegor som du växer tillsammans med går det fortare och du kommer längre.
Behåll din passion vid liv! Ett steg närmare ditt bästa jag!

Vi ser fram emot att stötta dig i ditt ledarskap