The Perfect Peace
framgångsrika Livsstrategier!

Hur du lever ditt liv fullt ut & går modigt på din Gudagivna väg!

Välkommen!

The Perfect Peace framgångsrika livsstrategier ger dig de bästa förutsättningarna att leva ditt liv fullt ut och din Gudagivna väg!

VARFÖR EN DEL BLOMSTRAR PÅ SIN GUDAGIVNA VÄG

25 mars

Vad jag har upptäckt är att det viktigaste för att du ska leva ditt liv fullt ut, drömma stort, blomstra i dina passioner och gå din Gudagivna väg.

Kanske är det inte vad du tror att det är...

DU BEHÖVER LIVSSTRATEGIERNA & LIVSHJULET

26 mars

Framgångsrika livsstrategier som gör att du skapar en starkare relation med Gud, andra och dig själv.

Avgörande nycklar som gör all skillnad...

GE DIG SJÄLV DE BÄSTA MÖJLIGHETERNA ATT BLOMSTRA

27 mars

Ditt nästa steg för att skapa en härligare vardag, leva med mer tillit, frihet, frid, kraft, framgång och glädje i ditt uppdrag.

Du kommer se ditt liv som ett äventyr! 

Gör nulägeskollen på dina vanor!

  • Gör en snabbkoll för att se vilka vanor du har idag
  • Bygg på det du redan gör bra - men vad är det?
  • Räkna ihop och se vilka poäng du får! 

Sisters Collective finns för att vi tillsammans ska stärka
vårt inre, leva i Guds plan och vår Gudagivna väg.

Det är inte bara det ständiga sökandet efter lösningar som fungerar som gör oss frustrerade. Det är den där osäkerheten om vi gör eller valt rätt. Vilken väg ska vi välja? Ska vi jobba hårdare? Är det så här livet ska se ut? Eller finns det ännu mer för mig? Eller borde vi förbereda oss och ge oss bättre förutsättningar att gå mot de drömmar och den längtan som finns på insidan av oss. Att blomstra, drömma stort och gå modigt så att vi kan göra värdefull skillnad i den här tiden. Andra kan ha åsikter och ibland  vet vi inte vilket ben vi ska stå på.... och ibland står vi helt still när vi vill framåt.

Därför har jag tagit fram The Perfect Peace modell för framgångsrika livsstrategier

Det börjar hos dig
- och det är bra!

När du vet hur du ska göra och komma i funktion som det viktigaste verktyget så kommer du att känna dig som den fantastiska Konungadotter som du faktiskt är.

Om det hade funnits en quickfix då hade vi tagit den

Från utsidan kan allt verka så lätt. Vi får goda råd som "om du bara gör det här eller det där". Saker vi provat flera gånger men som inte funkat i det långa loppet.

Det finns sätt för dig att behålla din energi

Energitjuvar kan vi ha runt om oss. Men vi kan också vara vår egen största energitjuv. Se till att du undviker det och fyller på kraft från rätt källa.

Du är inte dålig för att du misslyckas ibland

Du är människa. Därför har du också fel och brister. Du kommer misslyckas ibland och det är okej. Du gör ditt bästa, res dig upp igen!

Systrar som använt våra framgångsrika livsstrategier

 "SC har gett mig mycket på olika områden i livet, i mitt livshjul, det har helt enkelt  gett mig en riktning i livet. SC har fått mig att prioritera min Gudsrelation, och min relation till mig själv, vad jag mår bra av och hur jag kan leva ett hållbart liv." 

Cathrine Eklund
Förskolelärare / Yrkeslärare

 "Efter många år av tanke har det äntligen blivit verklighet. Planeringsverktygen i sisters Collective har hjälpt mig att gå från tanke till handling och att nå min längtan att få släppa egen musik." 

Evelina Jansson
Formgivare / Musiker

 "Jag har fått många tankeställare sedan jag gick med i SC. Vad är viktigast i mitt liv? Vad har jag för drömmar och hur kan jag förändra mitt liv för att försöka nå mina drömmar?

Jennie Belking
Kommunikatör

Livsstrategierna fungerar för dig med,
Du är värd att leva ditt liv fullt ut!