Köpvillkor hos The Perfect Peace


Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Material som är nedladdningsbart får inte delas vidare till andra, det är ditt personliga material och det är inte tillåtet att dela inloggning med någon, den är din personliga.

Priser 
Alla priser är angivna i svenska kronor och när tjänsten i första hand är riktad mot privatpersoner anges momsen inklusive moms. När en tjänst är tänkt att betalas från företag/arbetsgivare anges priset exklusive moms. I kassan, vid betalning visas priset inklusive moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet 
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida. Vill du betala för ett helt år kan du be om att få ditt medlemskap på faktura.

Ångerrätt medlemskap
Den här typen av tjänst har inte möjlighet att ge ångerrätt, du har godkänt köpvillkoren genom att ta del av en av våra tjänst och gå ingår inte ångerrätt. Har du fått några bonusdagar i ditt medlemskap innebär det inte en provperiod utan att du då är med minst en månad. Du kan därmed inte ångra ditt medlemskap och få pengar tillbaka men du kan när som helst säga upp månadsplanen.

Medlemsskap i Sisters Collective (årsplan) 
Genom att anmäla dig till något av våra årsmedlemskap åtar du dig 12 månaders medlemsskap och åtar dig att betala den summan oavsett om det sker som en engångsbetalning eller delbetalning. I och med denna mer förmånliga plan kan du inte mitt i ändra dig och avbryta planen, eller få pengar tillbaka. Du är årsmedlem tills du väljer att avsluta medlemskapet. Önskar du utträde behöver du avprenumerera innan nästa årsdragning görs i annat fall fortsätter medlemskapet. Skulle det bli så att årsmedlemskapet bryts mitt under året i alla fall utgår en slutfaktura på resterande månader som är avtalades genom ditt medlemskap.

Medlemsskap Sisters Collective 
Genom att anmäla dig som medlem i något av våra månadsmedlemskap har du tillgång till allt material under alla dagar du är betalande medlem. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem. Du får också ett tillhörande fysiskt paket varje ny säsong med verktyg, material och bokcirkelboken, lite som att fylla år fyra gånger per år. I den här planen är bindningstiden tre månader efter varje nytt paket du tar emot.

Medlemskap i Perfect Co-Lab
Genom att vara en del av företagsnätverket Perfect Co-Lab som är en tilläggsdel av Sisters Collective för företagskvinnor. Genom att gå med i Perfect Co-Lab oavsett om det är med månadsbetalning, halvår eller helår, är ditt åtagande ett halvår i taget. Det innebär att du inte kan avsluta efter en månad utan är med halvårsvis. Bryts halvåret mitt i utgår en faktura på resterande belopp som avtalades genom ditt medlemskap.

Utbildningsprogrammet Passionate Leaders (halvårsbetalning / månadsbetalning)
En kurs med sex ledarskapsnycklar där du kan välja att delbetala per månad eller betala allt på en gång. Kursen pågår i sex månader. Materialet för kursen är att du har tillgång kursens alla arbetsblad och alla livesändningar som man kan repetera hur många gånger som helst och nå materialet en tid även efter kursens avslut.

Personuppgifter och sekretess 
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer 
Medlemsprogrammen Sisters Collective och Passionate Leaders tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett medlemsskap. Varje medlem står helt ansvarig för sitt resultat oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i dessa medlemsprogram.