Köpvillkor hos The Perfect Peace - Sisters Collective & Passionate Leaders


Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. Material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning med någon.

Priser 
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. I kassan visas priset inklusive moms.

Kortbetalning via Stripe för din säkerhet 
En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida.

Ångerrätt medlemskap
Den här typen av tjänst har inte möjlighet att ge ångerrätt, om du godkänt köpvillkoren genom att ta del av denna tjänst har du inte ångerrätt. Du kan därmed inte ångra ditt medlemskap och få pengar tillbaka men du kan när som helst säga upp månadsplanen.

Medlemsskap i Sisters Collective eller Passionate Leaders (årsplan) 
Genom att anmäla dig till något av våra årsmedlemskap åtar du dig 12 månaders medlemsskap och åtar dig att betala den summan oavsett om det sker som en engångsbetalning eller delbetalning. I och med denna mer förmånliga plan kan du inte mitt i ändra dig och få avbryta planen, eller få pengar tillbaka. Du är årsmedlem tills du väljer att avsluta medlemskapet. Önskar du utträde behöver du avprenumerera innan nästa årsdragning görs i annat fall fortsätter medlemskapet.

Medlemsskap Sisters Collective eller Passionate Leaders (månadsplan)  
Genom att anmäla dig som medlem i något av våra månadsmedlemskap har du tillgång till allt material under alla dagar du är betalande medlem. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och har då tillgång till medlemsportalen de dagar du har betalat för. Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Medlemsskap Sisters Collective (Gruppcoachningsplan) 
Genom att anmäla dig till att bli Sisters Collectives gruppcoachningsmedlem har du tillgång till allt material under alla dagar du är betalande medlem. Du har även tillgång till material som erbjudits före din tid som medlem. Sista onsdagen varje månad genomförs en gruppcoachning via Zoom kl 19-20. Gruppcoachningen spelas inte in av hänsyn till deltagarna. Om du inte har möjlighet att delta på gruppcoachningen går det tillfället förlorat och ersätts inte med annat tillfälle. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och har då tillgång till medlemsportalen de dagar du har betalat för. Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid.

Personuppgifter och sekretess 
Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR.

Förbehåll och reservationer 
Medlemsprogrammen Sisters Collective och Passionate Leaders tillhandahåller kunskap och instruktioner men tar inte ansvar för implementeringen eller eventuella resultat eller brist på resultat som en följd av ett medlemsskap. Varje medlem står helt ansvarig för sitt resultat oavsett råd eller annan kunskap som förmedlas i dessa medlemsprogram.