– Tid att Blomstra 2022 –

The Perfect Peace E-Event

presenterar fantastiska kvinnor att ta rygg på

Dag 1: Upprättas i din identitet!

Du är unik och ingen är dig lik. När du ser din sanna identitet, kan du på riktigt
inta din plats och blomma ut i dina gåvor och passioner där du är planterad.
Det är dags att se ditt verkliga värde!

Världen helas när kvinnor blir helade

Therese Hedlund är frilansande skribent och redaktör, Tikvainstruktör samt enneagramcoach. Hennes resa har varit lång och snårig, fylld av självdestruktivitet, oro och felval. Det var när hon på allvar såg över sitt inre landskap som hon insåg att Gud länge hade försökt tala in i hennes liv. I dag längtar Therese efter att se fler som kliver ut i världen med andligt självförtroende och självkänsla, som på djupet landar i sin identitet i Gud. För det här gäller även dig. Du med dina gåvor behövs för att världen ska bli hel.

När drömmen går i kras, vem blir vi då?

Tina Thomasine Börjesson
är professionell coach och samtalsterapeut. Det bästa hon vet är att få se människors ögon glittra och lysa igen, upptäcka mer om vem de är och vill vara är det som driver henne varje dag. Hur påverkas vår identitet och synen på oss själva och andra, när vi är med om stora livstrauma? Finns det hopp i hopplöshet? Var ska vi leta efter guldmynten och vad kan man ha dem till? Ett samtal om ofrivillig barnlöshet och relationsutmaningar som på olika sätt färgar livet.

Tina driver också Passionate Leaders tillsammans med Emmeli

Vägen ut i frihet

Lena Johansson är själavårdare, familjerådgivare och coach, global hälsoentreprenör, konstnär och författare. Hon hjälper människor hitta sin väg till ett liv värt att drömma om.
Lenas hjärtefrågor är hur människor ska kunna bryta sig loss från tidigare trauman, misslyckanden och komma ut i frihet. I det här samtalet pratar hon om en väg ut i frihet genom bibliska principer.

Lena är också del av vårt nätverk Sisters Collective och Perfect Co-Lab

TEMA IDENTITET:

Sandra Furulund: Ta plats i ditt liv

Sandra Furulund är High Performance Coach med hjärta för människor som liksom hon själv vill prestera sitt bästa och samtidigt leva ett hållbart och helt liv. Därför coachar och utbildar hon ambitiösa, högpresterande kvinnor och män som vill prestera bra och hållbart över tid, äga sin tid och ha energi.

Om du känner att du har mer i dig än som får komma fram idag, att du har ett kall och uppdrag – kommer du också att ta dig utanför din komfortzon och kanske stöta på olika Jante-situationer såsom ”vem är du att tro att du kan” eller ”du kan väl inte ta mer plats än någon annan” eller ”det är egoistiskt att prioritera sig själv först”. Om detta och vikten av att fylla på sig själv innan du fyller andra, pratar vi om i det här samtalet. 

Dag 2: Genombrott i dina Drömmar & Visioner

I sin egen förmåga och kraft är det lätt att se sina begränsningar, hinder och omständigheter.
Men börjar vi drömma med Guds tankar och vägar och tillsammans med varandra så finns
ingen gräns för vad vi kan göra. Det är dags att DRÖMMA STORT!

Från övertygad ateist till övertygad kristen

Elisabeth Sandlund är journalist sedan drygt 50 år, Hon fyllde 70 i somras men brukar skoja och säga att hon i själva verket inte är mer än 22 år. 1999 gick hon nämligen från att vara övertygad ateist till att bli lika övertygad kristen efter att Gud överraskat henne och gjort tydligt för henne hur fel hon hade haft. 2004 utkom hennes första bok om kristen tro, Drabbad av det oväntade. Både den och uppföljaren, Fortsättning följer, är sedan länge slutsålda. 

Rota dig i bibeln

Emma-Lena Liljenberg är inspiratör och kreatör som skapar produkter med bibelns ord i fokus och håller workshops i Kreativ bibelläsning. Hon är också ledare, sjuksköterska, företagare och social entreprenör. Hon brinner för att vi kan visa Guds kärlek genom att vi på ett väldigt praktiskt sätt kan visa kärlek till andra och vill uppmuntra oss till att rota oss i bibeln, att vi är skapade till att skapa.

Emma-Lena är också en del av nätverket Sisters Collective och Perfect Co-Lab.

Det gör ont när knoppar brister

Josefin Lennartsson är teolog, författare och föreläsare. Josefin har flera års erfarenhet av ledaruppdrag inom kyrkan, och jobbar nu för att fortsätta bygga sin egen verksamhet med andlig och existentiell vägledning. För fem år sedan startade hon instagramkontot @gudskvinna tillsammans med en vän. 2019 debuterade hon med boken "Mer än en överlevare - en handbok från ödemarken". Det här samtalet handlar om att våga bryta ny mark och följa hjärtat även när det kan kosta & göra ont.

LIVE INTERVJU OCH SAMTAL

Karin Wennerlöf Lilja: Livsfrågor (och svar)

Karin Wennerlöf Lilja är utbildad socionom och samtalsterapeut och har arbetat i mer tio år som terapeut med egen mottagning.  Under de åren har hon träffat mängder av människor som sökt hjälp för att komma ur ett dåligt mående. Erfarenheten hon samlat på sig ger hon nu vidare genom sina böcker och in i församlingar genom att resa runt och föreläsa.  Hennes böcker har snabbt blivit populära och finns även som ljudböcker.

Om vi får verktyg för vilka frågor vi kan ställa till varandra och hur vi bemöter varandra, då kan vi få en öppen och kärleksfull atmosfär.  Är vi generellt dåliga på att lyssna på varandra? Karin Wennerlöf tror att man ibland kan vara så fokuserad på sig själv och sina egna problem att man missar det viktiga lyssnandet och följdfrågorna till varandra i familjen.  − Att titta in i den andres inre värld och försöka lämna sig själv för en stund är ju väldigt viktigt. Att någon faktiskt är intresserad av mig, av min inre värld, hur det går för mig, vad jag tycker och tänker. Fem minuter om dagen med någon som verkligen är intresserad av ens insida kan göra stor skillnad. Att vi är skapade av Gud med hela registret av känslor för att ha dem som verktyg i våra liv. Faran blir om vi lär oss att kapsla in känslorna och kanske till och med stänga av dem. Känslorna är och skall vara en tillgång för oss människor. 

Ringar på vatten

Evelina Jansson är till vardags designer inom mässor. Hennes hjärta brinner för att skapa platser där människor ska trivas och må bra. Men kanske ännu starkare för den musik som kan beröra hjärtat och bli till hjälp och uppmuntran för andra. Det har alltid funnits en längtan att få skriva musik och i samtalet delar hon med sig av sin resa att göra verklighet av något hon velat göra länge. Detta i hopp att det kan inspirera dig att göra detsamma! Gör vi inget kommer förmodligen inget att hända. Men tänk om det vi gör kan få inspirera andra att följa sitt hjärta och skapa ringar på vatten långt mer än vi kunnat ana!

Evelina är också del av vårt nätverk Sisters Collective

Gud tror på dig, du är kallad!

Kicki Olofsson är pastor i Hope Church,  tillsammans med sin man Patrik. Kicki älskar mission och församlingsplantering. Hon har en stor passion för Guds ord som hon vill förmedla till dig. ”Jag vill inspirera dig att lyfta din blick och se vad du har! Det du har räcker så långt! Du är kallad att gå ut! Du är kallad att nå ut! Du har en gåva som Gud vill använda. När du upptäcker glädjen att ge av det du har till andra, och på så sätt sprida Guds rike, så utvecklas du och kan nå din fulla potential i Gud.

Kicki är också del av vårt nätverk Sisters Collective

Våga tänk ännu större!

Caroline Johansson är designer och managing director. För 1,5 år sedan lanserade hon smyckesföretaget ZOE HOOP. Sedan har det gått i raketfart. Smyckena har synts i Vogue och visats på modeveckorna i New York och Paris. - Tanken är att ge liv och uppmuntran både till den som bär smycket och den som tillverkar det.   Under seminariet kommer du få höra den spännande berättelsen om ZOE HOOP, bli inspirerad, få nycklar, tips och digitala strategier som fungerar.

Dag 3: Mod att gå mot din innersta längtan!

Hur vågar man då gå mot sina drömmar? Bort med Jante, hinder och rädslor. Du är Underbart Skapad till
Guds avbild och Han som har lagt ner fantastiska gåvor i dig vill att du ska blomstra, ha framgång och vara
rikligt välsignad så att du kan göra skillnad i den här världen. Det är dags att Gå Din Gudagivna Väg!

TEMA MOD: LIVE

Eva Hyllstam: Kallad till arbetslivet

Eva Hyllstam är CEO för Global Leadership, styrelseordförande för bl.a. World Trade Center Göteborg och City Office in WTC Stockholm. Hon har arbetat som konsult inom företagsutveckling och ledarskap sedan 1998. Hon är också författare till en självcoachningsbok: Det bor en hjälte i dig – så kommer du vidare när du fastnat, och skriver på en bok om Jesus ledarskap, i det här samtalet pratar vi om kallelsen till arbetslivet.

Dela vidare ditt brinn till nästa generation

Jeanette Ingemarsson är kommunikatör, teolog och mamma till fyra barn i åldrarna 9-20 år. Hon brinner för tro, kommunikation, barn och ungdom, gärna i kombination. Tillsammans med sin man Gabriel driver de podden: Föräldrapeppen med Nette & Gabbe där de delar med sig av erfarenheter kring relationer, föräldraskap och tro. I det här samtalet delar hon med sig av hur man delar med sig av det man brinner för till sina barn och till nästa generation i samhället och vikten av det, vad det kan få betyda för generationer och vår värld i stort.

Vilken blomma
är du?

Jeanette Larsson är utbildad stödpedagog, inspiratör, författare och företagare och vill att människor ska komma i funktion utifrån deras gåvor och personligheter. Jeanette vill skapa hopp och till det använder hon sig av samtal, coaching, föreläsningar och Taktil massage. Hon har ett hjärta för människor med NPF (Neuropsykiatriska Funktionshinder) som hon också besitter mycket kunskap inom.  Tillsammans med sin man driver hon ett café i Edsbyn som de önskar ska berika orten de bor på och på sikt även hela vårt land.
Där andra ser omöjligheter ser jag möjligheter.

Bön gör skillnad!

Emma Ludvigsson är informationsdesigner, företagare och ledare. När hon var 34 år träffade hon äntligen sin kärlek. En dag  bestämde de sig båda för att säga upp sig från sina jobb och  göra något ingen av dem tidigare hade gjort. De ville göra något annat än att leva i det vanliga stressiga ekorrhjulet. De bad och funderade på var de hade för erfarenheter, upplevelser, utbildningar och möjligheter som de skulle kunna använda för att sprida Guds kärlek och Hans rike. "Vad har du i din hand" som Gud sa till Mose. Det blev begynnelsen till appen Prayminder som i detta nu används i 160 länder och där 3,5 miljoner böner registrerats.

Emma är också del av vårt nätverk Sisters Collective

TEMA MOD: DITT UPPDRAG

Elise Lindqvist & Ruth Nordström:
Mod att resa sig

Elise Lindqvist är mest känd som ”Ängeln på Malmskillnadsgatan”. Sedan en stor och livsförvandlande vändning i Elise Lindqvists liv har hon genom Malmskillnadsteamet och St:a Clara kyrka arbetat i över 20 år för att stoppa kommersiell sexuell exploatering av kvinnor, framför allt genom praktiska hjälpinsatser till de prostituerade flickorna och kvinnorna på Malmskillnadsgatan i Stockholm.

Ruth Nordström Trebarnsmamma och grundare av Människorättsadvokaterna, en advokatbyrå som riktat in sig på asyl- och migrationsrätt, mänskliga rättigheter och privatjuridik. Genom ett pro bono program och en jour för utsatta människor, företräder Ruth och hennes kollegor socialt marginaliserade människor som fallit mellan stolarna i det sociala välfärdssystemet. Ruth är aktuell med boken Till de utsattas försvar – min match i den svenska åsiktskorridoren, utgiven på Libris förlag.

Inspirerande övningar och workshops varje dag ledda av Emmeli Ahlander, grundaren av The Perfect Peace & Sisters Collective

Efter alla verktyg och den inspiration du fått av alla de fantastiska kvinnorna ovan,
deras kunskaper och livsberättelser så vill jag ge dig övningar och verktyg i att se vem du är,
vad som ligger på ditt hjärta och hur du tar steg på din Gudagivna väg.

WORKSHOP: IDENTITET

Landa i Kärleken, fånga tanken och slå hål på rädslor

Vi reflekterar över det som varit, sammanfattar våra styrkor och ser vår sanna identitet. Vi kommer att jobba utifrån Livsdesignern och den workbook du kan investera i (digitalt eller tryckt) till eventet.

WORKSHOP: DRÖMMAR

Visioner, goda vanor & fokusera på viktigt på riktigt

Vi drömmer stort och visualiserar genom kreativitet, bilder och ord över det som ligger framför. Vi kommer att jobba utifrån Livsdesignern och den workbook du kan investera i(digitalt eller tryckt) till eventet.

WORKSHOP: MOD

Se dina gåvor, inta ditt uppdrag, din Gudagivna väg

Vi sätter en plan med syfte, strategi, delmål och mål som hjälper oss att ta modiga steg i längtans riktning. Vi kommer att jobba utifrån Uppdragsdesignern och den workbook du kan investera i till eventet.

Verktygen skapade för dig!

LIVSDESIGNERN + UPPDRAGSDESIGNERN - Planeringsverktygen för ditt liv & uppdrag. Kanske har du redan investerat i dem, om inte annat så kommer du få testa på dem genom Emmelis workshops, dessa är hjälper dig att upprätthålla planen som du fortsätter att checka av, gör omstarter, planera och hjälper dig att jobba medvetet för marginaler, viktigt på riktigt och att fullfölja din Gudagivna väg.

Ditt nästa steg...

SISTERS COLLECTIVE + PERFECT CO-LAB - Utbildning, coaching & nätverk för ditt liv & uppdrag Du har mött många av systrarna i nätverken Sisters Collective och Perfect Co-Lab under eventet då många hittat till nätverket tack vare det förra eventet. Ett medlemskap i Sisters Collective handlar om att få regelbunden uppmuntran, resurser och stöd så att du kan utrustas och utvecklas i ditt liv och därmed också ditt uppdrag inom alla områden som hör livshjulet till. Co-Lab är delen i Sisters Collective som är för företagssystrar som du kan välja till för att bygga ditt företag och bygga tillsammans. Sisters har också ett ledarskapsprogram för dig som är redo att utvecklas som ledare. Dessa nätverk och program leds av coachen Emmeli Ahlander och gästande föreläsare.

Du är värd att leva ditt liv fullt ut!