NYHET! The Perfect Peace presenterar...

Livsdesignern & Uppdragsdesignern! 

Planeringsverktygen som ser till att du
kan forma ditt liv och uppdrag.

Det är tid att Blomstra i längtans riktning! 

Passa på att handla Livsdesignern & Uppdragsdesignern till lanseringspris t.o.m: 

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Gemensamt för
planeringsverktygen!

allt du behöver veta

Vad du kan förvänta dig av dessa verktyg, vad de har gemensamt och hur de kan hjälpa dig i ditt liv och i ditt uppdrag. Specifikt innehåll för respektive Designer hittar du nedan.

Livsdesignern

forma ditt liv,
sister edition

Ett planeringsverktyg där du får drömma stort, omvandla till mål och skapa hållbar förändring genom omstarter varje ny säsong.

Uppdragsdesignern

forma ditt uppdrag,
leader edition

För överblick, struktur och vägledning i ditt uppdrag. Planera för innovation, innehåll, håll koll på din ekonomi, gör en SWOT, serva en, WOWa ditt team och låt Sanningen leda dig. 

Premiumpaketet

uppgradera till 2022 premium-paketet

Vill du verkligen ge dig själv (eller den du tänker på) en boost & en kickstart för det nya året,  låta stegen ta dig i längtans riktning både i ditt liv och ditt uppdrag då är det här paketet för dig!

Lanseringserbjudanden

få först och till bästa pris
med superbonusar!

Är du en av dem som hänger på låset när vi släpper dessa fantastiska nyheter? Då kommer du bli extra glad när du får se vad som finns för dig, beställ till dig, som julklapp och tipsa andra!

Förköp Livsdesignern & Uppdragsdesignern till förköpspris t.o.m: 

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

GÖR DET LÄTTARE ATT KOMBINERA ARBETE, FAMILJ,
 DITT PERSONLIGA OCH ANDLIGA LIV.

Som kvinnor mitt i livet och på uppdrag brottas vi ofta med följande frågor:
- Hur kan vi vara både effektiva i vårt arbete och samtidigt hålla fast vid vårt kall?
- Hur kan vi finnas där för våra nära och kära, när vårt uppdrag kräver sitt?
- Saker blir gjorda... men gör vi verkligen det som är verkligt viktigt?

Känns det igen? Precis som du ser jag ett samhälle som lyfter fram framgång till varje pris, och kvinnor som drabbas av utmattning och stress. Det är anledningen till varför dessa planeringsverktyg nu finns.

Dessa verktyg är ett sätt för dig att fortsätta stärka ditt egenvärde, din självkänsla så att du varje dag kan ta steg i Längtans riktning
och forma ditt liv med kärleken som drivkraft; som ärar Gud, älskar människor och dig själv.

 "Planeringsverktygen hjälper mig sätta ord på mina drömmar och mål och ta steg i rätt riktning. Väldigt genomtänkt material och bra workshops som hjälper en att verkligen ta sig tiden att få det gjort." 

Gunilla Lindell
Civilekonom, kommun- och regionpolitiker

 "Verktygen som hjälper mig att förverkliga de drömmar jag har, bryta ner dem till delmål och som ger struktur och uthållighet. Livshjulet visar mitt nuläge, vad jag vill sträva efter och vad jag kan förbättra."

Maria Os Wallin
Mamma • Syster på uppdrag

"Planeringsverktygen är resurser som jag verkligen letat efter och uppskattar så mycket! De är verkligen guld för mig och jag använder dem dagligen. Om du vill komma vidare, veta dina steg och en planering för alla livets delar då tycker jag verktygen och Sisters Collective är en plats för dig."

Anna-Cecilia Strandberg
Konstnär • Pedagog • Skribent • Pastor • Ledare

 "En hjälp till att organisera och prioritera det viktiga i våra liv, mitt i vardagen med uppmuntrande kraftord".

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

Redskapen hjälper mig att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective.

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Planeringsverktygen hjälpte mig att verkligen bryta ner mina drömmar till konkreta mål och hur man kan förverkliga dem, steg för steg. Pepp och mod att våga utmana mina rädslor med Guds hjälp!"

Maria Palmqvist Chefssekreterare och arbetsmiljösamordnare i Svenska kyrkan

Sätt igång direkt och ladda ner ett SMAKPROV:

Lev Ditt liv fullt ut!

FORMA DITT LIV MED LIVSDESIGNERN
Alla delar av livet har betydelse och påverkar varandra, med en plan har du en riktning och ett mål. Att också ge dig själv tiden att reflektera över det som varit, ger dig en tydligare riktning åt vilket håll du ska gå och vad ditt nästa steg är. För med reflektion finns inga misstag, bara lärdomar. Här kan du drömma stort, sätta mål och göra en plan att bli ännu mer lik den du är skapad till och få livsstrategier när rädslan tar över. Här får du ett utdrag av Livsdesignern, verktyget för ditt nästa modiga steg på din Gudagivna väg!

Sätt igång direkt och ladda ner ett smakprov:

Led i ditt uppdrag!

FORMA DITT UPPDRAG MED UPPDRAGSDESIGNERN
Samhället säger en sak, men jag tror att vi ofta  behöver utmana ”samhällets sanning” och i stället se på Guds Sanning. Vad är Hans plan, hur vill Han att vi driver våra företag, verksamheter och hur är vi egentligen de bästa ledarna? Kanske att vara förebilder, försöka leva som vi lär, och stå fast vid det trots att det kan bli obekvämt. Att älska våra människor, och lita på deras kompetens och val. Våga delegera, serva en, räkna frukten och lyfta någon annan. Se till mjuka likväl som hårda värden och skapa strategier som gör att du och din verksamhet håller i det långa loppet. Uppdragsdesignern hjälper dig med allt detta för vi behöver fler Systrar på Uppdrag!  

Låt inte livet och dina drömmar vänta längre, använd dina gåvor och blomstra i alla delar med Livsdesignern & Uppdragsdesignern.