Skaffa det försprång och njut av vila i sommar och gå med lätta, förväntansfulla
och modiga steg in i hösten investera i UTVALD E-EVENTET

UTVALD 2021
- Det finns ingen gräns -
3 dagars digital konferens & workshops

IDENTITET: DITT VÄRDE
DRÖMMAR: ALLT ÄR MÖJLIGT
MOD: ATT TA STEG

- Skapa de bästa förutsättningarna för dig, ditt liv och din kallelse -

Du är Utvald, Bli Uppmuntrad, Utrustad & Utmanad

E-eventet i januari blev succé - missade du det, eller behöver du kanske se det igen?
Då är det här för dig!  Det är dags för en Omstart!

Din egen unika plan!

Vi har alla en alldeles egen unik plats att fylla. Om inte vi fyller ut den och intar den så kommer ingen annan göra det heller. Vi är utrustade med unika gåvor, erfarenheter, kunskaper och en plan som Gud lagt ner i våra liv och som Han vill att vi ska gå i. Visst är det spännande?

Ibland tappar vi fokus och ibland spinner ekorrhjulet lite för fort för att vi ska hinna stanna upp och fundera på om vi är på rätt plats och vart vi ska härnäst. För oavsett om vi är det eller inte så kan vi regelbundet behöva en dos av uppmuntran, utveckling och utmaning i våra liv. Tillsammans med vila och återhämtning så klart!  

Ditt Liv, Ditt Syfte, Din Gudagivna väg – fortsätter här och Guds tankar och vägar är så mycket högre än våra egna. Låt oss tillsammans upptäcka vad Guds plan med det som ligger framför, är för oss var och en. 

3 dagars fullspäckad digital konferens & workshops

- Här är innehållet! -

Dag 1 - DU ÄR UTVALD

Vi kickstartar tillsammans med en presentation av planen för helgen, bön, undervisning och inspiration som ska ge din helg de bästa förutsättningarna. Denna dag handlar om att du är Utvald, att du ska se ditt verkliga värde och när du gör det finns ingen Gräns för vad Gud kan göra.

- VÄLKOMMEN
- Video – Amanda Göransson
- Video – Josefin Lennartsson
- Video + (inspelad) Live – Gunilla Ludvigsson
- Video +
 (inspelad) Live – Carina Järpmyr
- Workshop: Du är Utvald – Emmeli Ahlander
- AVSLUT

Dag 2 - DRÖM STORT!

Vi fortsätter på temat Uppmuntra & Utrusta. Här är stunden då du kan bjuda in även dina tjejkompisar att vara kreativa och drömma tillsammans. För oavsett om du sitter online eller tillsammans uppkopplade på din tv så är det så värdefullt att stå tillsammans både med varandra och Gud, bli uppmuntrade och utrustade i att drömma stort, våga gå vår Gudagivna väg och hitta vår plats.  

- VÄLKOMMEN
- Video + (inspelad) Live Laila Dahl
- Video Elsa Lundin
- Video Lena-Maria Vendelius 

- PAUS
- WALK and TALK – PODD – Patricia Tudor Sandahl
- Workshop: Dröm Stort med Gud – Emmeli Ahlander
 
- Video + (inspelad) Live: Tina Börjesson
- (Inspelad) Live – Cajsa Tengblad
- Video + (inspelad) Live – Eva Windahl

- AVSLUT

Söndag 10/1 - MOD ATT GÅ...

Vi knyter ihop säcken med att tala tro in i era liv. Att utmana er till att ta nästa steg, lyssna till din innersta längtan och våga gå på vatten in i det du känner ligger på ditt hjärta. Ge det du har och låt Gud göra resten. Vi kommer få uppmuntrande exempel, råd och tips på hur du kan lägga upp planen som ligger framför.

- VÄLKOMMEN
- Video – Elin Ginal
- Video + (inspelad) Live – Eva Hyllstam  
- Workshop: Mod att gå – Emmeli Ahlander
- Video – Caroline Jekler
- Sisters Collective – ZOOM  
- AVSLUT

Bonus: Intention & Accountability

Webinar: Hur håller du planen du satt nu när vardagen är här? – Emmeli Ahlander

Fantastiska kvinnor som medverkar & ta rygg på...

LAILA DAHL

ELIN GINAL

LENA MARIA VENDELIUS

CAJSA TENGBLAD

JOSEFIN LENNARTSSON

TINA BÖRJESSON

ELSA LUNDIN

GUNILLA LUDVIGSSON

EMMELI AHLANDER

EVA WINDAHL

CARINA JÄRPMYR

EVA HYLLSTAM

PATRICIA TUDOR SANDAHL

AMANDA GÖRANSSON

LINDA SANDGREN

CAROLINE JEKLER

Vi berör ämnen som:
Du är Utvald, uppmuntra dig att Drömma Stort, Utrusta &
Utmana dig att våga gå Din Gudagivna väg.


Dessa dagar kommer innehålla tid för att visionera, drömma stort, reflektera och planera tillsammans med Gud och varandra, tid för bön, gemenskap, samtal, uppmuntran, inspiration och vägledning. Förutom att jag, Emmeli, kommer att leda eventet så kommer även fler helt fantastiska talare att medverka för att inspirera och utrusta dig denna helg och inför det kommande året och att du har gjort upp en plan tillsammans med Gud för det som ligger framför.

Min bön är att vi tillsammans kommer att tala tro in i varandras liv och skapa en rörelse av nytt hopp, stora drömmar och med en tro som bär igenom allt. Närmare Gud och Varandra på vår Gudagivna väg!

Vad säger de som tagit del av eventet?

 "I en pressad och många gånger stressad tid som vi idag lever i behövs en motpol där man kan få landa, ladda batterierna och ta nya tag för framtiden. Sisters Collective är detta för mig. Ett kristet sammanhang där jag får dela livet med andra kvinnor både äldre och yngre. Finns så mycket matnyttigt att ta del av i den takt jag själv vill

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

 "Att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective genom träffar och arbetsböcker." 

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Att få inspiration och gemenskap av systrar från olika håll (länder) och Emmelis Podcast, att få lyssna i lugn och ro, vara stilla och be med är något jag värdesätter. Rekommenderar Sisters till dig som vill få en tro på Gud och/eller utvecklas och mogna i tron och få verktyg att söka och gå den väg som är bara Din, både jordiskt och andligt!

Marianne Eklöv
"Passionerad" Diakon

Våra samarbetspartners

Vi är så stolta och tacksamma för våra samarbetspartners och medverkare som vill vara med och skapa detta event och göra det till vad det är, tillsammans ÄR det nya själv. Vi är så mycket starkare tillsammans och det är då det blir som bäst, så känner du att du och ditt företag vill stå med och stötta The Perfect Peace arbete i kommande event eller andra sammanhang.
Kontakta oss så ser vi om vi kan göra det möjligt.

Du är värd att leva ditt liv fullt ut