Sisters Collective

För dig som vill leva ditt liv fullt ut, gå på din Gudagivna väg tillsammans med systrar som vill dig väl och ta del av material som bygger upp och stärker dig. Ledarskap, Utveckling, Kreativitet och Inspiration grundat i Guds Ord.

Vi har just nu stängt men bli först med att få veta när vi öppnar igen och ta del av våra Peppbrev och Podcast så länge!

Oro, osäkerhet, stress och otillräcklighet tillsammans med att vilja mer, leva mer, älska mer, tro & hoppas mer!

Det finns ingen snabbfix som löser alla dina utmaningar. Det går inte att göra en sak en gång och så är man klar. Visst vore det fantastiskt Men så funkar det inte riktigt i livet eller med Gud, eller hur? Tänk om vi bara kunde få den där manualen eller kartan över vårt liv och följa den? Skulle vi då göra det? Hur skulle vi göra det och tänk om det kommer hinder på vägen, ger vi då upp? Eller har vi stödet, motivationen och passionen att fortsätta fastän att det är tufft emellanåt? Har vi friden på insidan som gör att vi kan finna glädje fastän att det stormar runt omkring?

Din vardag består säkert av både stora och små utmaningar, det är ju en del av livet och att bli medveten om det och veta hur man hanterar dem kan göra all skillnad både för oss själva och vår omgivning. Du kan faktiskt ta del av himlen här och nu!

Du vill sträva efter att vara den bästa versionen av dig även om du ibland känner att du är långt ifrån det. Det är lätt att se allt vi misslyckas med, allt som inte blir som vi tänkt, orken som brister, tiden som flyger förbi och oron som dyker på en. 

Lätt att hamna på en plats som känns svår att ta sig ur. Det bästa är att du behöver inte göra det ensam, inte ens i egen kraft, det är det som är så fantastiskt!

Gud vill mer med ditt liv, Han har en så stor plan för dig. Han älskar dig så mycket att Han bara längtar efter att se dig blomstra, ha framgång, använda de gåvor du fått för att leva ett liv du älskar och göra gott i den här världen.

Kanske har du glömt bort hur det är att drömma stort med Gud, att se ditt eget värde, vem du egentligen är och tillhör och att gå modigt i Hans kraft och plan på din Gudagivna väg. Kanske känner du att du saknar de människorna som förstår dig, som delar din tro, som lyfter dig, peppar och stärker dig och som också bär dig när det är tufft, liksom du bär när andra har det svårt. Saknar du platsen där vi är passionerade för Jesus och allt det han har för oss. Kanske är du nyfiken på vad den tron kan göra för dig och ditt liv?

Sisters Collective finns för att vi tillsammans ska stärka
vårt inre, leva i Guds plan och vår Gudagivna väg.

Du är inte otillräcklig eller maktlös!

Vi kan känna frustration över saker, situationer och människor vi inte kan förändra eller påverka, men faktum är att det finns en som du faktiskt kan göra det med, en som du har ansvar för, en som du och bara du kan leda och hjälpa till att må sitt bästa. DU. Du behöver inte göra det ensam för du har fått kraften från Gud och Han är din hjälpare, och det kan hända att du behöver en och annan push, pepp och verktyg som motiverar dig, hjälper dig att hålla dig på banan, fastän att livet "drabbar" en regelbundet.

Genom att du väljer och gör val som får dig att må bra, sätter gränser för dig och för andra, fokuserar på det som är viktigt på riktigt så kan du med ditt agerande påverka hur du mår och hur din omgivning mår. Du kan vara en förebild och ett exempel!

Att kritisera sig själv är inte det bästa sättet att skapa förändring

Varför är det så lätt att vi då slå ner på oss själva, säger saker som vi knappt ens skulle tänka eller säga om vår värsta fiende. Att vi har tagit rätten att inte se vårt värde eller våra förmågor och kanske tar på oss den där offerkoftan eller den den falska ödmjukheten i att "vi är väl inget", "nej, inte kan väl jag?" - vi kanske inte gör det medvetet eller tänker att det är så... men faktum är att vi då säger emot Guds ord om vilka vi faktiskt är skapade till. Hans avbild.
Vi är Hans krona på verket, vi är så högt älskade och värdefulla och vi har fått en fantastisk gåva, ett så spännande liv, ett äventyr att gå tillsammans med Honom i vår vardag att stå Över våra omständigheter, visa på en annan väg än den som "samhället" pekar på...

Ofta är det så mycket lättare att ta hand om alla andra, att stötta alla andra, att ha råd och tips till alla andra än att faktiskt ta hand om sig själv... det kan verka nobelt men faktum är att när vi tar hand om oss själva det är också då vår omgivning mår bra och Herren blir ärad för att Han upprättar, helar och ger oss det vi behöver. Vi blir då också förebilder och exempel för varandra.

Jag är övertygad om att du är en ambitiös, driven och engagerad person, passionerad rentav, som vill räcka till och bidra med det du har. Men ibland blir det lite för mycket, det kan bli på bekostnad på både dig själv och din närmaste familj eller din relation med Jesus. Att veta när man ska sätta gränsen, hur eller var, att veta vad man kan och får och att få hjälp att skifta både fokus och mindset på det som är viktigt på riktigt, gör stor skillnad i våra liv. Vi har fått olika förutsättningar i livet, vi är på olika platser och i olika säsonger men oavsett omständigheter kan vi stå över dem. Vi kan också hjälpa varandra att vara de bästa versionen av de vi blivit skapade till, utan prestation och jämförelser.


Du behöver verktygen och materialet som utvecklar och utrustar dig, coachen som uppmuntrar och utmanar dig och Systrarna som växeldrar, banar väg, lyfter och inspirerar dig!

Det finns livsstrategier som är mer framgångsrika än andra. Strategier som hjälper dig att prioritera det som är viktigt på riktigt, drömma stort och ta steg mot dem drömmarna, att vara en del i något så mycket större än oss själva, blomstra i våra gåvor och talanger och stötta varandra på vår Gudagivna Väg! 👭

E-eventet i januari blev succé och Sisters Collective har sedan juni 2020 ökat och blivit över 120 medlemmar!


Alla Systrar som nu är en del av Sisters Collective bär på en fantastisk livsberättelse, där vi alla har något att lära av varandra, det är en sådan styrka att veta att vi har varandra, att vi vill varandra väl och gemenskapen är en mycket stor del av Sisters Collective. Alla som vill har möjlighet att dela sin berättelse, sin kunskap eller erfarenhet i litet eller stort. Du får möjlighet att växa i din takt. Ta små eller stora kliv på din Gudagivna väg där vi hejar på och stöttar dig längs vägen.

Som en av våra Systrar Johanna som ni kan möta längre ner uttryckte det:
"Om jag stannar upp och får "jobba" lite med att värdera temat/ordet vi har varje månad... först lyssna in, få uppslag, men också landa i det själv i mitt eget liv... därför passar ju SC för alla, för man sätter in betydelse. Där man kan leva efter den på den nivå man själv befinner sig. 🙌🏼🙌🏼🙌🏼.


Du kommer snart upptäcka vilken oerhört vacker bukett med Systrar du får möta på insidan av Sisters Collective! Alla helt unika och väldoftande i sin egen unika prakt, vi är från hela Sverige, Finland, Norge och till och med Schweiz, vi är mellan 20 - 75 år, gör helt olika saker med många olika intressen och erfarenheter. Du kommer upptäcka att en del har du mycket gemensamt med, det finns alltid någon som delar upplevelser som du har, och du kommer också märka att du kommer bli berikad av att höra kvinnor med helt andra erfarenheter som ger perspektiv och betydelse in i ditt liv. Alla med en gemensam längtan och grund, att gå med Jesus i vardagen och känna friden, friheten och glädjen i att komma närmare honom och varandra när vi lever vårt liv fullt ut och går vår Gudagivna väg.Lyssna på två av våra fina Systrar

Jag vet att du har ont om tid

Därför väljer jag noga ut uppbyggligt material som verkligen hjälper dig i din vardag, som ger dig den struktur och den uppmuntran du behöver för att gå din Gudagivna väg.

Vet du inte om du orkar?

Det är lätt att hamna i en nedåtgående spiral där vardagen drar mer energi än du har. De livsstrategier du får i Sisters Collective hjälper dig att ta dig ur dåliga vanor som varken gynnar dig eller din omgivning.

Orolig för mer dåligt samvete?

Är du orolig för att du kommer upptäcka ännu fler fel du gjort? Ingen fara. Du gör så många bra saker varje dag för de du har runt dig, för dig och för Gud och jag ska hjälpa dig att få syn på dem!

Har du redan försökt allt?

Visst kan det kännas som vi provat allt och att inget funkar. Men det är sällan sant. Det kan kännas så i stunden men jag finns för att hjälpa dig att se situationerna på ett nytt sätt. Så att du kan ta dig loss när du kört fast och hitta fokuset och strukturen igen.

Lyssna på Sisters Collective systrar & ambassadörer!

"Har någon sagt en sak till dig nån gång som fått stor betydelse? Något som till och med påverkat vilken väg du valt eller vågat tro på en idé?

Efter många år av tanke har det äntligen blivit verklighet. Planeringsverktygen i Sisters Collective har hjälpt mig att gå från tanke till handling och att nå min längtan att få släppa egen musik.  

Med låten "Ringar på vatten" vill jag uppmuntra dig till att damma av dina drömmar och peppa andra till att göra det!  Vad längtar du efter?

Våga ta ett steg!"

Ringar på vatten 
Text och musik: Evelina Jansson & Johannes Häger

Evelina Jansson
Formgivare • Musiker

 "I en pressad och många gånger stressad tid som vi idag lever i behövs en motpol där man kan få landa, ladda batterierna och ta nya tag för framtiden. Sisters Collective är detta för mig. Ett kristet sammanhang där jag får dela livet med andra kvinnor både äldre och yngre. Finns så mycket matnyttigt att ta del av i den takt jag själv vill

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

 "Att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective genom träffar och arbetsböcker." 

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Att få inspiration och gemenskap av systrar från olika håll (länder) och Emmelis Podcast, att få lyssna i lugn och ro, vara stilla och be med är något jag värdesätter. Rekommenderar Sisters till dig som vill få en tro på Gud och/eller utvecklas och mogna i tron och få verktyg att söka och gå den väg som är bara Din, både jordiskt och andligt!

Marianne Eklöv
"Passionerad" Diakon

Känner du också en längtan att möta underbara, starka, inspirerande, härliga och modiga medsystrar?

DÅ HAR DU HITTAT HELT RÄTT! ❤️ LYSSNA TILL FLERA FANTASTISKA SYSTRAR SOM DELAR VAD DETTA FÅTT BETYDA HITTILLS FÖR DEM. 🙏🏼

Tillsammans kan vi skapa stordåd och stötta
varandra på vår Gudagivna väg!

The Perfect Peace framgångsrika livsstrategier
"Framgångsresan"

Anledningen till att  det vi gör i Sisters Collective skapar ett så stort värde på vårt liv. Alla delar som berör livshjulet, våra fyra viktigaste prioriteringar och stegen i framgångsresan - för bästa fokuset, undervisningen, verktygen, planen, strukturen, peppen och Systrarna.

1

Landa i Kärleken

Det måste börja där, det som gör den stora skillnaden i våra liv. Hur vi ser på oss själva och vår omgivning. Att få stilla ner sig, ta emot, tanka på och bara vara vid Jesu fötter. För att kunna ge ut, måste vi först ta emot. Tanka på uppåt!

2

Fånga tanken

Ofta det som gör att vi håller tillbaka från allt vi längtar efter, drömmer om och vill. Tankar och känslar som skam, skuld, jämförelser, att vara rädd för andras tyckanden och tänkanden, överanalyserande och allt det där som inte gynnar oss eller någon annan. Vi har fått mandatet att fånga varje tanke och göra den till en lydig fånge. Det påminns vi om här.

3

Hitta kallelsen

Kanske är det så att du redan går precis i din kallelse, eller så är du på väg att hitta den, dessa bitar jobbar vi ständigt med, för det är i kallelsen, det vi fått som gåva, de passioner vi har och den nöd och den glöd vi har för de människor som vi är satta att serva. Det är där vi blomstrar som mest och kan göra stor skillnad. Du behöver hitta och gå i din kallelse.

4

Ha nåd & excellens

När vi går genom livet behöver vi ständigt påminna oss om att vi fått nåden, för att vi ska kunna ha nåd till oss själva likväl som varandra. Vi är tillräckliga precis som vi är, vi är värdefulla utan prestation. Att göra saker helthjärtat och med kärlek är att ha excellens, att göra det vi kan och låta Gud göra resten. Vi sår, vattnar så lämnar vi över resten till Gud som tar hand om resultatet. Här behandlar vi alla delarna av livshjulet som vi har som månadsteman, ett i taget i kursplattformen.

5

Ta mod att gå Din Gudagivna Väg

Målbilden dit vi strävar, när vi blomstrar där vi är planterade, när vi sår och vattnar och får friden, friheten och frimodigheten att ha framgång och gör skillnad i att stärka ditt inre,  går i Guds plan och utbreder Guds rike tillsammans med Systrar som växeldrar. Då behöver du hålla i de goda vanorna du har och fortsätta så, bana väg och vara den förebild du är.

Varför Sisters Collective?

Du är värd att leva Ditt liv fullt ut! Sisters Collective är en samlingsplats och plattform som bygger upp och stärker ditt inre, en gemenskap med likasinnade som inspirerar och lyfter upp. Du får kreativa och smarta planeringsverktyg som hjälper dig på vägen, pepp och engagemang, konkreta råd och tips på livets alla områden grundat i Guds ord. Allt du behöver för att gå din Gudagivna väg under ett och samma tak. Visst låter det fantastiskt?

MÖTESPLATS FÖR
LIKASINNADE

En gemenskap med likasinnade, där vi kommer att ha såväl fysiska träffar i framtiden som regelbundna medlemsträffar över Zoom samt vårt digitala forum för daglig interaktion.

UTVECKLANDE MATERIAL SOM LYFTER & STÄRKER

En plattform för handplockat och skräddarsytt material i ämnen som rör hela livet. Varje månad ett nytt tema och med material som bygger upp och stärker dig.

INSPIRERANDE PRODUKTER & PLANERINGSVERKTYG

Varje kvartal skickas ett nytt härligt paket ut. Produkter och planeringsverktyg som peppar och uppmuntrar dig i din vardag och som hjälper dig att skapa struktur och hålla dig till planen.

Fler Systrar om Sisters Collective?

SISTERS COLLECTIVE betyder mycket för mig på flera plan. Dels har det öppnat upp för nya relationer med fantastiska kvinnor, vilket gett mig styrka, glädje och hopp mitt in i min vardag! Likaså har det material  vi får ta del av hjälpt mig att lättare hålla min kurs och mina mål.

SISTERS COLLECTIVE är bärare av ett klimat som genomsyras av tro och hopp, vilket har fått mig att våga drömma och verkligen tro på mina gåvor!
I de samtal som blir råder en öppenhet och förståelse kring det vi kallar ”livet”, samtidigt som hoppet ligger i en förtröstan på Gud!
Det är en plats där man får ta emot, men där man också få vara med och välsigna och ge av det man själv bär på!

Linda Sandgren

Att gå med i Sisters collective är en av de bästa sakerna jag gjort. Är så tacksam för att jag får vara en del av en härlig grupp med kvinnor i olika åldrar.
Sen jag gått med i SC upplever jag att jag blivit mer frimodig att dela min tro med omgivningen som inte tror och har även blivit mer frimodig att skicka uppmuntrande ord och lovsånger till dem jag känner behöver. Jag sår och hoppas att de ska få slå rot.

Är också underbart att ha systrar man kan ge o ta lite hos. Skönt att kunna be om hjälp i förbön eller annat man behöver just då samtidigt som man andra gånger kan få vara den som hjälper någon annan.

Veronika Gustafsson

Att vara del av detta sammanhang har hjälpt mig att skriva ner mina drömmar och min kallelse och börja ta små steg i den riktningen. Emmelis kalendrar innehåller hela livet, ett livshjul där det blir tydligt vad jag behöver fokusera mer på och hennes månadsteman hjälper mej att prioritera. Dessutom finns allt samlat i en kursportal som betydde så mycket för mej när jag och min dotter låg inlagda på sjukhus i två veckor. Systrarnas förböner och kommentarer i forumet hjälpte mej att orka igenom dagarna och boken som vi läste gemensamt fick mej att lyfta blicken. Jag har flyttat 7 gånger i mitt liv, så att få nya vänner att hänga med på zoom har gjort mej lycklig, trots pandemin, har vi setts digitalt och jag har lärt mej mer om Zoom. En helt ny värld, med hopp och att få finnas där för varandra i denna annorlunda tid

Gunilla M Bredmar

Sisters Collective har gett mej en församling av systrar. Där kan jag delge det jag kan av uppmuntran och stöd, och få samma sak tillbaka. Och mer därtill! Andakter, sånger och redskap för relationen med Gud. Men oxå att bli sedd och se andra. Fantastiskt. ❤️

Elisabeth Lindkvist

Sisters Collective har inneburit att jag fördjupat min relation till Jesus. Jag har med hjälp av de fina verktygen som ingår i medlemskapet kunnat bibehålla nya goda vanor. Jag läser nu bibeln varje dag och tron får ta plats i mitt vardagliga liv. I SC berör vi alla delar av livshjulet. I somras bad jag om en förändring och nu har Herren lett mig fram till ett nytt spännande jobb! Rekommenderar alla kvinnor att vara med i detta nätverk. Här finns plats för alla!

Johanna Ivarsson

Det fysiska materialet har varit fantastiskt fint. Jag har fått användning av allt. Det märks att paketet är gjort med kärlek och med en tanke bakom.❤️ Det är härligt med gladpost!
Att ha hjälp och stöd av kristna systrar betyder väldigt mycket. Att tillsammans kunna mötas i bön är underbart 🙏 och att vi kan lyfta varandra tillsammans med Jesus. Det är skönt att veta att man inte står ensam i det svåra. Vänskap, gemenskap och en gemensam tro på Jesus betyder allt!

Helen Lillieborg

Områden som hör till hela livet och
som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut.

Bli Uppmuntrad, Utrustad och Utmanad till att blomstra i dina gåvor och gå i Guds plan för ditt liv. Du är Utvald just för en tid som denna!

Bön & Andakter

Att få dela tron tillsammans med andra trossyskon är otroligt värdefullt och viktigt. Vi kan behöva flera olika sammanhang för detta. Oavsett om du har eller inte redan har en tillhörighet så vill vi finnas där för dig och du behövs i det här sammanhanget.

Gudomlig utveckling

När vi ser vilka vi är, Hans kapacitet vi har fått och vad Guds plan för våra liv är, ja då är det dags att drömma stort, be Gud visa oss den väg Han har för oss och ta modiga steg i den riktningen. Vi klarar det inte själva men med Gud som vår Hjälpare, Systrar att ta rygg på och bana väg för, är allting möjligt. 

Gemenskap

Även om vi i denna tid inte kan mötas fysiskt så har vi skapat sätt att mötas på digitalt. Flera av oss förundras över hur nära vi ändå kan komma varandra med digitala medel. Vi möts via medlems- och tematräffar över Zoom och har daglig kontakt i vårt gruppforum. Vi har fått vara med och sett drömmar slår in, be fram bönesvar och bära varandras bördor.

Fysiska träffar

Självklart längtar vi också efter att mötas fysiskt när tillfällen ges för det igen. Vi planerar också för ett par träffar och konferenser per år då vi bjuder in alla medlemmar att komma. I november fick vi ställa om men vi ser fram emot att få kramas och ses fysiskt igen men så länge är vi tacksamma för att vi redan känner att vi känner varandra fastän att vi inte mötts fysiskt än.

Ämnen som rör hela livshjulet

Varje kvartal jobbar vi med ett specifikt tema på livshjulet dit också boken i bokcirkeln tillhör. Varje månad har vi ett ämne under det kvartalet där vi går ner på djupet, reflekterar och gör övningar på ämnet. Vi får råd och tips, höra varandras livsberättelser på temat och ta del av kunskap. Att fokusera på ett ämne i taget hjälper oss att inte vara överallt och ingenstans. Det skapar excellens.

Inspirerande material

De fysiska verktygen du får hem i brevlådan varje ny säsong är ett uppskattat inslag, de är viktiga hjälpmedel i det vi gör tillsammans och individuellt. Smarta och inspirerande planeringsverktyg, peppande kort och boken till bokcirkeln får du tillsammans med det digitala material som läggs upp regelbundet i vår kursportal tillsammans med de planeringsworkshops vi gör tillsammans.

Visst låter det fantastiskt? Det bästa är att det sparar tid, ger frid & energi, det blir en värdefull hjälp i vår vardag, hjälp att prioritera, slippa släcka bränder och göra saker både effektivare, modigare och med mer excellens.

Så vad är investeringen?

Jag tror, att när vi investerar i saker så prioriterar vi också det. Det gäller både för dig som ser värdet och visionen av det vi kan skapa tillsammans och det jag har planerat för dig. Det gäller också för mig för att kunna leverera det jag upplever att Gud har tänkt, skapa kvalitet, engagemang och hållbarhet i längden och över tid. Dock vill jag att det alltid ska vara en rimlig investering man kan prioritera. Det du betalar kommer du också att få tillbaka i form av produkter, en del helt unikt skapade för detta nätverk från The Perfect Peace och EA Design, du får också en bok till bokcirkeln. Du får alltså tre delar till priset av en del. 💖

Gillar du The Perfect Peace-podden & verktygen?
Då kommer du älska Sisters Collective!

FAQ

Nej, detta nätverk öppnas endast under några dagar fyra gånger per år. Skriv upp dig på väntelistan för att vara säker på att inte missa nästa tillfälle. Anledningen är att du får ta del av ett fantastiskt paket vid varje ny säsong och i samband öppnar vi upp för fler medlemmar och där emellan ligger fokuset på medlemmarna.

Egentligen inte. Men då du får ett fysiskt paket varje kvartal så behöver du vara med tre månader för att ha finansierat i det. Avslutar du medlemskapet tidigare kommer en faktura på mellanskillnaden om det är något kvar. Det pris du har är ditt så länge du är medlem. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det första priset och dagsaktuellt pris gäller.

Du kan alltid ställa frågor till mig via emmeli@theperfectpeace.se, varje månad kommer vi mötas i medlemsmötet och har samtal ansikte mot ansikte. Behöver du boka tid för att bolla tankar och idéer så kan vi lösa det också, som medlem har du alltid rabatt på alla övriga tjänster jag erbjuder.

Du måste inte vara kristen, men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet men där Jesus har en central plats i vår vardag.

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.  Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

 Jag ger ingen återbetalning om du ångrar ditt köp. Det är mycket jobb, tid och planering bakom medlemskapet och innehållet i medlemsportalen.

Du kan förstås fortsätta på egen hand...

Du kan så klart fortsätta och säkert hitta det mesta på egen hand och i andra sammanhang. Det finns en uppsjö av fritt material du kan plocka från och det finns flera gratisgrupper och sammanhang. Det jag vill servera dig i detta sammanhang är en plan, en hjälp för dig att skapa en helhet för ditt liv, någon eller flera att bolla med och ta rygg på, vara en som hjälper dig i det du vill uppnå, som tror på dig och det Gud kan göra i och genom dig. Ett sammanhang dit vi får komma precis som vi är. För det krävs tid, engagemang, en vision och ett driv som tar oss och detta sammanhang framåt, det krävs också en kunskap, tålamod och ekonomiska medel för att få till det och det här vad jag upplever att Gud har lagt på mitt hjärta att skapa. Jag är ingen särskild, men det är också när vi inser våra egna tillkortakommanden Gud kan komma in och göra resten. Jag är så oerhört tacksam för det förtroendet jag fått till alla de som valt att vara en del av Sisters Collective och vad Gud har gjort i och genom oss, både individuellt och tillsammans bara under den här tiden som vi funnits och vi är övertygade om att det bara är början i den plan Gud lagt för oss och det vi tillsammans gör. Så min fråga till dig är, vill du vara med på den resan?

Jag ser fram emot att stötta dig på
- Din Gudagivna Väg -