Sisters Collective

För dig som vill leva ditt liv fullt ut, gå på din Gudagivna väg tillsammans med systrar som växeldrar, stöttar och banar väg för dig. Vi uppmuntrar, utrustar och utmanar dig att inta din plats, blomstra i dina gåvor så att du kan skapa ringar på vattnet där du går fram.

Genom coaching, The Perfect Peace modell för framgångsrika livsstrategier, utbildande material från livshjulet och ett fantastiskt systerskap skapar vi en rörelse av kvinnor som reser sig upp och intar sin plats, sida vid sida i Guds plan.

Sätt igång direkt och ladda ner den här FRIA övningen:

Bli ditt bästa jag!

DITT LIVSHJUL - FRÅN NULÄGE TILL DRÖMLÄGE!
Vi ställer dig frågan: Vem vill du egentligen vara? Den här övningen ger dig ett stort kliv närmare nya bättre vanor, vi hejar och tror på dig och din dröm! Med medvetenhet, en plan och ett beslut kommer du långt! Med en coach och systrar som växeldrar går det fortare och du kommer du ännu längre. Ett steg närmare ditt bästa jag!

 "I en pressad och många gånger stressad tid som vi idag lever i behövs en motpol där man kan få landa, ladda batterierna och ta nya tag för framtiden. Sisters Collective är detta för mig. Ett kristet sammanhang där jag får dela livet med andra kvinnor både äldre och yngre. Finns så mycket matnyttigt att ta del av i den takt jag själv vill

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

 "Att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective genom träffar och arbetsböcker." 

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Att få inspiration och gemenskap av systrar från olika håll (länder) och Emmelis podcast, att få lyssna i lugn och ro, vara stilla och be med är något jag värdesätter. Rekommenderar Sisters till dig som vill få en tro på Gud och/eller utvecklas och mogna i tron och få verktyg att söka och gå den väg som är bara Din, både jordiskt och andligt!

Marianne Eklöv
"Passionerad" Diakon

Sisters Collective finns för att vi tillsammans ska stärka
vårt inre, leva i Guds plan och vår Gudagivna väg.

Balansera dina viktigaste prioriteringar!

Vi vet att det är svårt att hitta personlig och professionell utveckling som överensstämmer med vad Guds ord säger. I Sisters Collective filtrerar allt vi gör genom våra viktigaste prioriteringar genom att fokusera:
- UPPÅT - Vara Beroende av Gud  
- INÅT - Ta hand om oss, vår ande, själ och kropp
- UTÅT - Vara dedikerad till vår familj  
- FRAMÅT - Att vi antagit det uppdrag vi fått från Gud

Vi hoppas att allt vi säger påminner dig om vad Gud redan har sagt och sedan uppmuntrar och utrustar dig att inte bara vara en hörare, utan en GÖRARE (Jak 1:22). Vara en skördearbetare i ditt sammanhang. Så, vattna, ge kärlek och näring där du befinner dig och veta att du alltid har stöd från Systrar som växeldrar som du går sida vid sida med, för en tid som denna. 

Vi utrustar inom områden som hör till hela livet - livshjulet, hur du planerar för att prioritera det som är viktigt på riktigt, så att du kan leva ditt liv fullt ut, utan känslor som stress och otillräcklighet.

Det gör vi genom att medlemskapet inkluderar:

Planeringsträffar & verktyg

Våra planeringsverktyg,  regelbundna planeringsträffar och workshops är en viktig grund för vår personliga och professionella utveckling. Det vi planerar det prioriterar vi och därmed blir av. Att skapa medvetenhet och utrymme för marginaler, passioner och drömmar likväl som skyldigheter.

Vi får ständigt bekräftelser på hur våra omstarter, plan alongs och planeringsvekrtyg skapar förändring och utveckling i våra medlemmars liv. Hur reflektioner blir lärdomar och de skapar accountability för de mål vi talar ut.

Undervisning från livshjulet

I kursplattformen har vi samlat en kunskapsbank av värdefullt material och undervisning utifrån livshjulet: andligt, personligt, relationer, fysiskt, professionellt och ekonomiskt. Du utgår från där du är nu och fördjupar dig inom det du vill så att ditt livshjul snurrar så friktionsfritt som möjligt. Varje kvartal berör vi ett nytt tema kopplat till bokcirkeln och det fysiska paket du får hem. Ibland har vi gästföreläsare och en framgångsfaktor är att just fokusera på ett ämne i taget.

Lyssna när du gör annat, allt material hjälper dig att prioritera din relation med Jesus, dig, din familj och ditt uppdrag. Där undervisningen och materialet kommer i form av lives, video, ljud, text och workbooks. 

Gemenskap & Systerskap

Om du saknar Systrar som också längtar efter att få utvecklas än mer i Guds plan. Komma i funktion och använda sina passioner och gåvor att ära Gud och serva människor i ditt sammanhang, då kommer du älska vår gemenskap som du får möta både genom våra medlemsträffar via zoom, facebookgruppen, videorum och på event. Du får inte bara möta att samtala kring TPPs undervisning och material, vi ger dig också möjlighet att dela din kunskap, passion och vad Gud gör i ditt liv.

Många av våra systrar har kommit över "zoom-skräcken" och förundrats över hur nära vi kan komma varandra och dela livet på detta sätt.

The Perfect Peace modell för framgångsrika livsstrategier som vi kallar "Framgångsresan"

Anledningen till att det vi gör i Sisters Collective påverkar oss så mycket i våra liv. Hur materialet och verktygen verkar tillsammans för att ha koll på processen och delarna i vår egen livsresa.

  • Landa i Kärleken - din identitet
  • Fånga tanken - din själ
  • Hitta kallelsen - ditt uppdrag
  • Ha nåd och excellens - ditt förhållningssätt
  • Ta mod att gå din Gudagivna väg - din livsresa

Denna modell skapar ett så stort värde på vårt liv. Alla delar som berör livshjulet, våra fyra viktigaste prioriteringar och stegen i framgångsresan - för bästa fokuset, undervisningen, verktygen, planen, strukturen, peppen och Systrarna.

Gå ifrån känslor som oro, osäkerhet, stress och otillräcklighet till att släppa på kontrollen, stå över våra omständigheter, leva, älska, tro & hoppas mer!

Det finns ingen snabbfix som löser alla dina utmaningar. Det går inte att göra en sak en gång och så är man klar. Visst vore det fantastiskt Men så funkar det inte riktigt i livet eller med Gud, eller hur? Tänk om vi bara kunde få den där manualen eller kartan över vårt liv och följa den? Skulle vi då göra det? Hur skulle vi göra det och tänk om det kommer hinder på vägen, ger vi då upp? Eller har vi stödet, motivationen och passionen att fortsätta fastän det är tufft emellanåt? Har vi friden på insidan som gör att vi kan finna glädje fastän det stormar runt omkring?

Din vardag består säkert av både stora och små utmaningar, det är ju en del av livet och att bli medveten om det och veta hur man hanterar dem kan göra all skillnad både för oss själva och vår omgivning. Du kan faktiskt ta del av himlen här och nu!

Du vill sträva efter att vara den bästa versionen av dig även om du ibland känner att du är långt ifrån det. Det är lätt att se allt vi misslyckas med, allt som inte blir som vi tänkt, orken som brister, tiden som flyger förbi och oron som dyker på en. 

Lätt att hamna på en plats som känns svår att ta sig ur. Det bästa är att du behöver inte göra det ensam, inte ens i egen kraft, det är det som är så fantastiskt!

Gud vill mer med ditt liv, Han har en så stor plan för dig. Han älskar dig så mycket att Han bara längtar efter att se dig blomstra, ha framgång, använda de gåvor du fått för att leva ett liv du älskar och göra gott i den här världen.

Kanske har du glömt bort hur det är att drömma stort med Gud, att se ditt eget värde, vem du egentligen är och tillhör och att gå modigt i Hans kraft och plan på din Gudagivna väg. Kanske saknar du de människorna som förstår dig, som delar din tro, som lyfter dig, peppar och stärker dig och som också bär dig när det är tufft, liksom du bär när andra har det svårt. Saknar du platsen där vi är passionerade för Jesus och allt det Han har för oss. Kanske är du nyfiken på vad den tron kan göra för dig och ditt liv?

Gör nulägeskollen på dina vanor!

Inom dessa områden rör vi oss i Sisters Collective. Första steget att skapa förändring är att bli medveten, det blir du om du laddar ner den här och ser vart du befinner dig nu, men också en indikation på vad som är rimligt, vilket kan vara nog så svårt att veta.

  • Gör en snabbkoll för att se vilka vanor du har
  • Bygg på det du redan gör bra - men vad är det?
  • Räkna ihop och se vilka poäng du får! 
  • Sträva efter att bemästra en god vana i taget.

Du är bara några få klick ifrån att direkt
komma i kontakt med kvinnor som förstår dig, växeldrar och lyfter dig!

SÅ HÄR GÅR DU MED I SISTERS COLLECTIVE

STEG 1

BLI MEDLEM


Förutom att vår ständiga strävan är att din investering kommer vara din bästa utgift du gör varje månad, kvartal eller år, är vårt mål att vara lika andliga såväl praktiska. Vårt material har alltid ett syfte (som flyttar kunskap från hjärna till hjärta) och hur (som flyttar kunskap från huvud till händer.)

STEG 2

anslut till vår gemenskap


I dagens tekniska samhälle har gemenskap blivit allt mindre vanligt men det förändrar inte att gemenskap är en nödvändighet. Gud skapade oss till att göra livet tillsammans! Ditt medlemskap i Sisters Collective ger dig regelbundna möjligheter att få kontakt med likasinnade Systrar och ledare som på riktigt förstår dig.

STEG 3

GÖR SKILLNAD FÖR RIKET


Du behöver inte vänta på att komma till en viss nivå för att kunna göra skillnad för Guds rike. Gud kan använda dig här och nu, precis där du är. Och vart Han än tar dig, finns vi här för dig! 

Vad är Sisters Collective och vilka är Systrarna?

Du får verktygen och materialet som utvecklar och utrustar dig, coachen som uppmuntrar och utmanar dig och Systrarna som växeldrar, banar väg, lyfter och inspirerar dig!

Material som bygger ditt liv

Ta del av material som bygger upp och stärker dig. Skräddarsydda teman och en plan som tar dig framåt, en sak i taget och tillsammans med andra. Du behöver inte leta själv, eller veta vad som är bra och inte. Ta rygg på några som gått före och bana väg för några som kom kommer efter. Vi gör det tillsammans. 

Ta det i din takt

Vi arbetar utifrån en plan men materialet finns tillgängligt för dig att ta del av utifrån din takt och dina behov. Oavsett om det är från mobil, platta eller dator så finns denna plattform tillgänglig för dig dygnet runt. Fortsätt precis där du slutade sist eller plocka utifrån det som du behöver. Du kan också ta del av materialet hur många gånger du vill.

Fantastiskt Systerskap

Ta del av vårt Systerskap via vårt gruppforum som är tillgängligt dygnet runt, våra medlemsträffar och planeringsworkshops, digitala och fysiska. Möt vänner för livet, växeldra med ett fantastiskt gäng systrar från alla delar av landet, med olika livsresor i bagaget men där alla bär en längtan av att växa i Guds plan och stå tillsammans och stötta varandra.

"Har någon sagt en sak till dig nån gång som fått stor betydelse? Något som till och med påverkat vilken väg du valt eller vågat tro på en idé?

Efter många år av tanke har det äntligen blivit verklighet. Planeringsverktygen i Sisters Collective har hjälpt mig att gå från tanke till handling och att nå min längtan att få släppa egen musik.  

Med låten "Ringar på vatten" vill jag uppmuntra dig till att damma av dina drömmar och peppa andra till att göra det!  Vad längtar du efter? 

Våga ta ett steg!"

Ringar på vatten 
Text och musik: Evelina Jansson & Johannes Häger

Evelina Jansson
Formgivare • Musiker

Tillsammans kan vi skapa stordåd och stötta
varandra på vår Gudagivna väg!

Varför Sisters Collective?

Du är värd att leva Ditt liv fullt ut! Sisters Collective är en samlingsplats och plattform som bygger upp och stärker ditt inre, en gemenskap med likasinnade som inspirerar och lyfter upp. Du får kreativa och smarta planeringsverktyg som hjälper dig på vägen, pepp och engagemang, konkreta råd och tips på livets alla områden grundat i Guds ord. Allt du behöver för att gå din Gudagivna väg under ett och samma tak. 

Visst låter det fantastiskt? Det bästa är att det sparar tid, ger frid & energi,
det blir en värdefull hjälp i vår vardag, hjälp att prioritera, slippa stressa
och göra saker både effektivare, modigare och med excellens.

Gillar du The Perfect Peace-podden & verktygen?
Då kommer du älska Sisters Collective!

FAQ

Just nu har vi öppet för att du ska kunna gå med när du behöver oss. Tidigare har vi endast haft öppet några dagar, fyra gånger per år. Om det är stängt kan du skriva upp dig på väntelistan för att få veta nästa öppningstillfälle. Vi strävar alltid på att lägga vårt fokus på medlemmarna.

Nej, men tar du emot det fantastiska säsongspaketet så behöver du vara med ytterligare tre månader så att det täcker kostnaden för det paket du får. Paketet innehåller alltid säsongens bok till bokcirkeln, planeringsverktyg och uppmuntrande material och produkter. Avslutar du medlemskapet tidigare kommer en faktura på mellanskillnaden om det är något kvar. Det pris du har är ditt så länge du är medlem. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det första priset och dagsaktuellt pris gäller.

Du kan alltid ställa frågor till oss via hej@theperfectpeace.se, varje månad kommer vi mötas i medlemsmötet och har samtal ansikte mot ansikte. Behöver du boka tid för att bolla tankar och idéer så kan vi lösa det också, som medlem har du alltid rabatt på alla övriga tjänster jag erbjuder.

Du måste inte vara kristen, men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet där Jesus har en central plats i vår vardag.

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.  Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Det ges ingen återbetalning på den här typen av tjänst. Det ligger mycket jobb, tid och planering bakom medlemskapet och innehållet i medlemsportalen.

Jag ser fram emot att stötta dig på
- Din Gudagivna Väg -