ÖPPET I: DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER 

03110021

MEDLEMSKAP MED COACHING, UNDERVISNING & SYSTERSKAP:

DET ÄR TID ATT BLOMSTRA 
& GÅ DIN GUDAGIVNA VÄG 

BLI DEN EFTERFÖLJARE VÄRLDEN BEHÖVER, SÄTT TRON I CENTRUM, SÅ FRÖN, SKAPA RINGAR PÅ VATTNET
OCH LEV DITT LIV FULLT UT NÄR DU GÅR DIN GUDAGIVNA VÄG MED SISTERS COLLECTIVE.

uppmuntras & utmanas genom coaching
UTRUSTAs MED UNDERVISNING
utvecklas MED SYSTRAR

LIVET ÄR INTE BARA SOM DET VERKAR SE UT...
LIVET ÄR TÄNKT ATT LEVAS I ÖVERFLÖD, FULLT UT

Du kanske stångas med begränsande övertygelser om att du inte har det som krävs...
Du kan skifta tankar och känslor som håller dig tillbaka, få mod att gå din Gudagivna väg.

Du är designad för mer, mycket mer och vi visar dig hur!

Sisters Collective är Systrarna och det vi tillsammans representerar

"Sisters Collective är ett härligt kristet, kvinnligt nätverk. Vi berör ju varje månad ett nytt tema som vi utgår ifrån, finns mycket att förkovra sig i och ta del av i den takt man själv önskar och sedan på våra medlemsmöten, där har vi möjlighet att peppa varandra, inspirera och komma med tips, tankar och idéer utifrån det här som vi pratar kring som är viktigt på riktigt.

Det vore så kul att få välkomna dig till vår gemenskap så att vi växte och blomstrade tillsammans. Varmt välkommen med!”

johanna ivarsson

”Jag har precis gått med i Sisters Collective och är ny medlem. Det känns väldigt fantastiskt att vara med i nätverket. Att ha kristna människor omkring mig, jag har varit med på många workshops och medlemsträffar och det har jag gett mig en sån boost, uppmuntran och stöd i min resa och att starta mitt företag och min resa med Gud.

Livskalendern, som hjälper mig att strukturera och fokusera på vad Gud vill att jag ska göra i företaget just nu.

annelie balogh, företagare & coach

”Det jag uppskattar väldigt mycket förutom paketen man får hemskickat, är att få dela livet tillsammans med andra kvinnor som också vill gå sin Gudagivna väg, som vill utvecklas på olika områden i livet, att få drömma stort och drömma tillsammans inför framtiden betyder väldigt mycket.”

 ”Emmeli inleder våra träffar med en kort bön varje gång gör det varje gång, det gör att fokuset hamnar rätt och det blir en bra kväll. När vi delas in i smågrupper får man även där möjlighet att be tillsammans, dela någonting kort. Emmeli delar det hon har på sitt hjärta, det kan vara andra systrar som delar ett vittnesbörd eller något från deras profession, man delar livet helt enkelt.

MADELEINE GUSTAFSSON, FÖRSKOLLÄRARE

DRÖM STORT, BLI PÅFYLLD och SKAPA GODA
VANOR INOM LIVETS ALLA OMRÅDEN

UNDVIK ATT SÄTTA LIVET PÅ PAUS

Få verktygen som hjälper dig att drömma stort, bryta ner mål till delmål som blir små steg som tar dig mot din längtan och dina drömmar. Rätt plan,  gemenskap med andra målmedvetna och ett steg i tro är allt du behöver.

LÄGG TILL EN NY GOD VANA I TAGET

Vi vet ofta vilka vanor vi behöver jobba med för att leva vårt liv fullt ut, det svåra är att faktiskt göra det. Vi gör det möjligt att med lätthet och glädje bemästra en ovana, bibehålla och lägga till en god vana i taget.

DRÖM STORT & NÅ NYA MÅL

Här är platsen som hjälper dig att lyssna inåt och uppåt, som uppmanar dig att drömma stort och agera på dem drömmarna. Vi är övertygade om att det som ligger på ditt hjärta är ditt att fullfölja och vi hjälper dig i mål.

Vi bryr oss inte bara om ditt uppdrag!
Vi bryr oss om dig!

 • Efter att ha coachat och utbildat hundratals värdefulla kvinnor vet vi vad majoriteten utmanas av och behöver.
 • I vår gemenskap finns över 100 fantastiska kvinnor som alla är på sin livsvandring och vill växeldra med dig.
 • Du får våra framgångsrika livsstrategier, undervisning och verktyg som hjälper dig oavsett var du befinner dig just nu.

Gå ifrån känslor som oro, osäkerhet, stress och otillräcklighet till att släppa på kontrollen, stå över dina omständigheter, leva, älska, tro & hoppas mer!

Det finns ingen snabbfix som löser alla dina utmaningar. Det går inte att göra en sak en gång och så är man klar. Visst vore det fantastiskt Men så funkar det inte riktigt i livet eller med Gud, eller hur? Tänk om vi bara kunde få den där manualen eller kartan över vårt liv och följa den? Skulle vi då göra det? Hur skulle vi göra det och tänk om det kommer hinder på vägen, ger vi då upp? Eller har vi stödet, motivationen och passionen att fortsätta fastän det är tufft emellanåt? Har vi friden på insidan som gör att vi kan finna glädje fastän det stormar runt omkring?

Din vardag består säkert av både stora och små utmaningar, det är ju en del av livet och att bli medveten om det och veta hur man hanterar dem kan göra all skillnad både för oss själva och vår omgivning. Du kan faktiskt ta del av himlen här och nu!

Du vill sträva efter att vara den bästa versionen av dig även om du ibland känner att du är långt ifrån det. Det är lätt att se allt vi misslyckas med, allt som inte blir som vi tänkt, orken som brister, tiden som flyger förbi och oron som dyker på en. 

Lätt att hamna på en plats som känns svår att ta sig ur. Det bästa är att du behöver inte göra det ensam, inte ens i egen kraft, det är det som är så fantastiskt!

Gud vill mer med ditt liv, Han har en så stor plan för dig. Han älskar dig så mycket att Han bara längtar efter att se dig blomstra, ha framgång, använda de gåvor du fått för att leva ett liv du älskar och göra gott i den här världen.

Kanske har du glömt bort hur det är att drömma stort med Gud, att se ditt eget värde, vem du egentligen är och tillhör och att gå modigt i Hans kraft och plan på din Gudagivna väg. Kanske saknar du de människorna som förstår dig, som delar din tro, som lyfter dig, peppar och stärker dig och som också bär dig när det är tufft, liksom du bär när andra har det svårt. Saknar du platsen där vi är passionerade för Jesus och allt det Han har för oss. Kanske är du nyfiken på vad den tron kan göra för dig och ditt liv?

The Perfect Peace modell för framgångsrika livsstrategier som vi kallar "Framgångsresan"

Anledningen till att det vi gör i Sisters Collective påverkar oss så mycket i våra liv. Hur materialet och verktygen verkar tillsammans för att ha koll på processen och delarna i vår egen livsresa.

 • Landa i Kärleken - din identitet
 • Fånga tanken - din själ
 • Hitta kallelsen - ditt uppdrag
 • Ha nåd och excellens - ditt förhållningssätt
 • Ta mod att gå din Gudagivna väg - din livsresa

Denna modell skapar ett så stort värde på vårt liv. Alla delar som berör livshjulet, våra fyra viktigaste prioriteringar och stegen i framgångsresan - för bästa fokuset, undervisningen, verktygen, planen, strukturen, peppen och Systrarna.

Balansera dina viktigaste prioriteringar!

Vi vet att det är svårt att hitta personlig och professionell utveckling som överensstämmer med vad Guds ord säger. I Sisters Collective filtrerar allt vi gör genom våra viktigaste prioriteringar genom att fokusera:
- UPPÅT - Vara Beroende av Gud  
- INÅT - Ta hand om oss, vår ande, själ och kropp
- UTÅT - Vara dedikerad till vår familj  
- FRAMÅT - Att vi antagit det uppdrag vi fått från Gud

Vi hoppas att allt vi säger påminner dig om vad Gud redan har sagt och sedan uppmuntrar och utrustar dig att inte bara vara en hörare, utan en GÖRARE (Jak 1:22). Vara en skördearbetare i ditt sammanhang. Så, vattna, ge kärlek och näring där du befinner dig och veta att du alltid har stöd från Systrar som växeldrar som du går sida vid sida med, för en tid som denna. 

Sisters Collective är Systrarna och det vi tillsammans representerar

"Sisters Collective har inspirerat mig till att våga utmana mig själv. Man klarar så mycket mer när man gör det tillsammans och man gör det med Gud"

Maria Palmqvist

"Materialet har hjälpt mig att se vem jag är och vad jag vill och ta steg i den riktningen Gud vill att jag ska gå. Nu finns låten "Går inte du" att lyssna på!"

STINA jirdell, soloartist

”Jag hade svårt att få tiden att räcka till,  materialet har hjälpt mig att fokusera på det som verkligen är viktigt i mitt liv. Det känns som jag hittat en stor skatt, och jag tackar Gud för det här nätverket"

elisabeth larsson, lantbrukare

Sisters Collective finns för att du ska bli uppmuntrad & utrustad, stärka ditt inre, leva i Guds plan och tillsammans med andra Systrar  din Gudagivna väg.

Det här finns att ta del av i Sisters Collective

Uppmuntras & utmanas genom coaching

Vi vet ofta vad vi vill och drömmer om att göra, varför är det då så svårt att få till det på egen hand? Jo både rädslan och bekvämligheten kan slå till och då är en coach som tror på dig, peppar dig men också stretchar dig något som gör verklig skillnad när du vill ta dig från ditt nuläge till ditt drömläge.

Konkret innebär det att du blir coachad av Emmeli eller gäst genom våra liveträffar och  workshops som sker på vardagkväll eller helg 1-2 gånger i månaden och via enskilda coachingsamtal.

Utrustas med undervisning inom teman från livshjulet

Vi vet ofta vad vi behöver jobba på, vad vi tycker är roligt och som går lätt. Men när vi verkligen vill ta tag i de delar som fått stå tillbaka, vart börjar man då? Vilken undervisning går i linje med min tro och övertygelse och i allt brus och med så lite tid, vad är egentligen förvandlande för min ande, själ & kropp?

Konkret innebär det att du har en hel resursbank fyllt med eget & handplockat material på livets alla områden, det livshjul vi arbetar utifrån. Varje månad berör vi ett av livshjulets delar och djupdyker i ett tema vi fokuserar på,  en ny god vana till i taget.  

Utvecklas tillsammans med andra Systrar i livet

När du nu har coachen och undervisningen så är det som kommer göra att du behåller modet och uthålligheten, som förstår dig och din längtan eftersom de bär på en egen. Det är att ha Systrar som tror på och vill växa tillsammans med dig.

Konkret innebär det att du har flera sätt att möta dina systrar på; genom våra liveträffar, smågrupper, facebookgruppen och ibland fysiska träffar allt med syfte att samtala kring livet, uppdraget, bygga relationer, utvecklas och stå i bön för varandra. 

NYHET! Sisters Collectives Mentorsprogram
för ytterligare stöd, växtkraft & Gudomlig utveckling

Vi vill göra det möjlighet att skapa ännu mer drag- och växtkraft i ditt liv och uppdrag. Därför finns nu Sisters Mentorsprogram, som en välsignelse till dig att ta del av utan ytterligare kostnad. Välj Sisters Collective År och Sök en plats.

- MENTOR: Är du redo att växa som ledare och mentor för andra systrar, du behöver inte ha någon särskild kunskap, bara vara ett tryggt och vägledande stöd. Du kommer ingå och rustas som ledare och mentor genom vårt nya ledarskapsprogram med gruppcoachning och praktisera det genom systrar och kvinnor som Herren lagt på ditt hjärta, inuti Sisters, inuti din kyrka och de som ligger på ditt hjärta. Du får upplägget, materialet och stödet för att genomföra din lokala eller digitala smågrupp. Ansök om en plats till ledarskapsprogrammet.

- ADEPT: Är du på en plats, kanske ny i Sisters Collective, och/eller i tron eller i din kyrka, eller just nu i en säsong där du behöver tanka på, få ta emot av lite kärlek och omtanke, någon som ber och stöttar dig på ett mer personligt plan, då kan du bli adept i mentorsprogrammet och anmäla dig till det.

Information om Mentorsprogrammet får du inuti ditt medlemskap, hur du ansöker om en plats och hur du kan betjäna och serva din lokala kyrka och systrar genom detta.

Sisters Collective erbjuder 3 nivåer,
Vem är du på din livsresa just nu?


Systern som först behöver ta emot, landa i Kärleken & upptäcka sin Gudagivna väg

SISTERS COLLECTIVE

Dröm stort, gör drömmar till mål och ta steg i den plan som är din. Blomstra på alla områden av livet och upplev glädjen i att leva med ett högre syfte, utan att det tar från din egen tid eller energi. 

Systern som nu vill ge vidare, ta sitt nästa steg, växa, skapa ringar på vattnet & utrustas i sitt ledarskap  

SISTERS LEDARSKAPSPROGRAM

Ingå i en grupp ledarsystrar för stöd, coaching och utbildning med syfte att växa och rustas i ditt ledarskap. Få möjlighet att leda smågrupper digitalt och lokalt och möjlighet till att bli ett extra stöd för din lokala kyrka.

Företagssystern som vill bygga och blomstra i sitt företag & nå större framgång tillsammans

SISTERS FÖRETAGSNÄTVERK

Ta del av powernätverket för co-creation där vi bygger tillsammans med varandra. En plats där vi delar tro, får ambassadörer och kollegor, kunskaper som kompletterar oss och synlighet så att de du hjälper hittar till dig.

Du får verktygen och materialet som utvecklar och utbildar dig, coachen som uppmuntrar och utrustar dig och Systrarna som växeldrar, banar väg, lyfter och inspirerar dig att leva ditt liv fullt ut!

Visionen är att vi alla kommer i funktion i det som Gud har tänkt för oss var och en och där vi får stöd och gemenskap på vägen. Varje månad fokuserar vi på ett område i “Livshjulet” och som medlem kommer du bland annat att få ta del av allt detta:

- Ljudfil som introducerar nytt månadsämne från Livshjulet
- Föreläsning/workshop/intervju av Emmeli eller gästexpert
- Digitalt arbetsmaterial i form av pdfer ifyllbar eller utskrivbar
- Facebook-grupp för samtal och bokcirkel, tips och inspiration
- Medlemsmöte för inspiration, undervisning & samtal i zoom
- Fördjupningsmaterial och resursbank med undervisning, bibelläsingsplaner, musik och poddar, på temat

- Väljer du dessutom att få det fysiska paketet varje säsong ingår bok till bokcirkel, fysiska produkter och verktyg som uppmuntrar och utrustar dig, som att fylla år, fyra gånger per år. 🥰

Allt finns tillgängligt genom vår kursportal för dig som medlem och du väljer själv hur mycket tid och engagemang du vill lägga  vad du vill ta del av. Min rekommendation är att du lägger åtminstone en timme i veckan fördelat hur du vill på materialet. 

Det här säger Systrarna vad ett medlemskap betyder för dem

"Sisters Collective oxå, ett nätverk med kvinnor som älskar Jesus, med så många olika livsberättelser och så mycket fantastiskt att få höra, det vi får dela med oss av i livet, växa, dela glädjeämnen men oxå lite böneämnen och saker som vi kan kämpa med.

Jag gick även med i Perfect Co-Lab när det startades, som är ett nätverk för företagare, detta var fantastiskt kul för det blev lite som mina kollegor eftersom jag jobbar mycket hemma, och det bara är jag och min man som jobbar med vårt företag. Och att ha flera man kan stå till svars för, så att man gör det man tänkt och sagt att man ska göra. Vi stöttar varandra och pushar varandra, man får ge och man får tillbaka, det är fantastiskt kul. Är du kvinna som älskar Jesus, så tycker jag att du ska gå med i Sisters Collective och är du företagare också tycker jag att du ska gå med i Perfect Co-Lab. ”

EMMA LUDVIGSSON

"Är det så att du är som att du är som jag, mitt i livet, barnen är stora, man har fått mer tid för dig själv, fritidsintressena kanske ha falnat lite genom åren. Om du är  sugen på att hjälpa andra människor, se andra människor växa och samtidigt, växa själv och blomstra.

Ja, då är sisters Collective för dig, jag har varit med sedan starten och det har varit en toppentid tillsammans med kvinnor från hela Sverige i alla åldrar, dela livet tillsammans med människor som är i samma livssituation eller på en annan resa i sitt liv."

CATHRINE EKLUND

"Jag deltog på e-eventet i januari 2021. En digital plattform från hela Sverige (och utomlands) träffades och fick ta del av undervisning, föreläsningar och workshops och det var jättebra.”  

”Efter det blev jag sugen på mer och gick med i Sisters Collective och har varit med i ett år nu, det har gett mig en rejäl kick framåt i min personliga utveckling. Det finns så mycket bra att hämta där; undervisning, digitala möten, boktips, facebooksgrupp, planeringsverktyg. Planeringsverktygen tycker jag har varit jättebra. Att verkligen tänka till och hinna reflektera över vad är viktigt på riktigt och vad vill jag, blir du nyfiken på det här så tycker jag att du ska hänga på oss. Vi är ett gäng systrar från hela landet (och även där även fyra andra länder finns representerade). Välkommen!” 

ULLABRITT INGESSON

Vilket medlemskap passar dig?

Du kan gå med som medlem i Sisters Collective mellan den 14 -17 jan 2022

Sisters, månad

399 kr

Per månad, inkl. moms

Ett superpris för 3 i 1, undervisning, coachning och systerskap för livsstrategier som gör stor skillnad i ditt liv. Avsluta när du vill.

Möjlighet till mentorsprogram vid minst 6 månaders medlemskap.

Innehåll tänkt att ta ca 0,5-1 timme i veckan fördelat när och hur du vill. • Kursportal med undervisning och material från livshjulet
 • Coachande & undervisande medlemsträffar med samtal
 • Planeringsworkshops med din coach för fokus, reflektion & mål 
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån livshjulet
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • Ett arkiv med inspelade föreläsningar 
 • Fysiskt pepp+verktyg+bok-paket varje ny säsong
 • Bokcirkel 
 • Möjlighet till Mentorsprogram: utmaning, bön, övningar och handledning i smågrupp lokalt eller digitalt.
 • Ansök till Ledarskapsprogram, bli coachad och ge vidare till din lokala kyrka och/eller smågrupp

sisters + Leaders, ÅR
med mer möjligheter att  växa  

399 kr

Per månad, inkl. moms i minst 12 mån. Betalar du hela året direkt får du en månad gratis.

Kanske din bästa investering, ett helt år där du kommer rustas i ditt liv och växa i ditt personliga ledarskap och uppdrag.

Möjlighet att ingå i ledarskapsprogram & gruppcoachning, superbonusar till ett värde av 5900 kr.

Innehåll tänkt att ta ca 1-2 timmar i veckan fördelat när och hur du vill. • Kursportal med undervisning och material från livshjulet
 • Coachande & undervisande medlemsträffar med samtal
 • Planeringsworkshops med din coach för fokus, reflektion & mål 
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån livshjulet
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt
 • Ett arkiv med inspelade föreläsningar  
 • Inbjudan till fysiska träffar 
 • Bokcirkel  
 • Fysiskt pepp+verktyg+bok-paket varje ny säsong
 • Ansök till Ledarskapsprogram, bli coachad och ge vidare till din lokala kyrka och/eller smågrupp
  [ ca 12 platser ]

Sisters, kvartal

1197 kr

Per kvartal, inkl. moms.

Ge dig själv ett kvartal i taget och ta del av det fantastiska säsongspaketet! Ett superpris för 3 i 1, undervisning, coachning och systerskap.
 
Möjlighet till mentorsprogram vid minst 6 månaders medlemskap.

Innehåll tänkt att ta ca 0,5-1 timme i veckan fördelat när och hur du vill. • Kursportal med undervisning och material från livshjulet 
 • Coachande & undervisande medlemsträffar med samtal
 • Planeringsworkshops med din coach för fokus, reflektion & mål  
 • Gästföreläsare, författare och experter utifrån livshjulet  
 • Bästa nätverket för kontakt med likasinnade systrar dygnet runt 
 • Ett arkiv med inspelade föreläsningar  
 • Inbjudan till fysiska träffar 
 • Möjlighet till Mentorsprogram: utmaning, bön, övningar och handledning i smågrupp lokalt eller digitalt. 
 • Bokcirkel  
 • Fysiskt pepp+verktyg+bok-paket varje ny säsong 
 • Ansök till Ledarskapsprogram, bli coachad och ge vidare till din lokala kyrka och/eller smågrupp

 "I en pressad och många gånger stressad tid som vi idag lever i behövs en motpol där man kan få landa, ladda batterierna och ta nya tag för framtiden. Sisters Collective är detta för mig. Ett kristet sammanhang där jag får dela livet med andra kvinnor både äldre och yngre. Finns så mycket matnyttigt att ta del av i den takt jag själv vill"

Madeleine Gustafsson
Förskollärare

 "Att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom Sisters Collective genom träffar och arbetsböcker." 

Sara Arvidsson Selan
Sångpedagog, sångerska och gospelkörledare

 "Att få inspiration och gemenskap av systrar från olika håll (länder) och Emmelis podcast, att få lyssna i lugn och ro, vara stilla och be med är något jag värdesätter. Rekommenderar Sisters till dig som vill få en tro på Gud och/eller utvecklas och mogna i tron och få verktyg att söka och gå den väg som är bara Din, både jordiskt och andligt!"

Marianne Eklöv
"Passionerad" Diakon

Bonusar som du får i ditt medlemskap!

 1. Resursbank med färdigt material ingår, värde 5000+ kronor
 2. 20 minuters coachingsamtal för vägledning och push framåt värde 500 kr
 3. Möjlighet att till Mentorsprogram för Gudomlig utveckling, värde 5000+ kronor
 4. 2021 års event "Det finns ingen gräns" med 15 gästföreläsare + workshops, värde 997 kr
 5. Förtur och inbjudan till våra fysiska event och träffar
 6. Rabatter och erbjudanden på våra produkter och tjänster samt från våra samarbetspartners, spara tusentals kronor
 7. Förbön, ovärderligt.

Media och Sammanhang vi synts i

Känn dig trygg, här är din garanti!

- Väljer du Sisters Collective Digital, månad, kan du enkelt gå ur ditt medlemskap när du vill utan några förpliktelser.*

- Väljer du Sisters Collective Fysiskt paket, månad, förutsätter det ett medlemskap på minst tre månader från det att du tagit emot det fysiska paketet. Därefter kan du gå ur när du vill.*

- Väljer du Sisters Collective Fysiskt paket, År, får du ta del av superbonuserbjudanden samt möjlighet att ansöka till att utvecklas och coachas i ditt ledarskap, ditt medlemskap pågår då i minst ett år och det innebär ingen extra kostnad för dig. Du får 30 dagars ångersrätt utan anledning om det är så att du vill häva ditt årsåtagande.

- Sisters Collective ingår dessutom i företagsnätverket Perfect Co-Lab som du kan bli en del av om det är så att du drömmer om att starta, precis startat eller vill växla upp i ditt företag. Läs mer här.

*Ansöker du om en plats i mentorsprogrammet förutsätter det att du är kvar minst det halvår som mentorsprogrammet pågår (dock innebär det ingen extra kostnad för dig).

Har du ytterligare frågor eller känner att något är oklart, maila oss så hjälper vi dig!

Det här säger Systrarna vad ett medlemskap betyder för dem

”Sisters Collective har gett mig pepp och motivation, att vi är fler som vill leva nära Jesus i vår vardag. Jag har fått mod och inspiration att gå i den kallelse Gud har gett och lagt på mitt hjärta” Under e-eventet, podden och nätverket Sisters Collective har jag fått undervisning, pepp och kvinnliga förebilder med tron i centrum och det önskar jag fler få uppleva”

LINA HANSSON, FÖRFATTARE

"Jag är med i Perfect Co-Lab där vi kristna kvinnor och företagare träffas och har gemenskap, stöttar, hjälper, peppar, och rådgör med varandra. Vi har riktigt god gemenskap, och du är välkommen att vara med! Hoppas du vill vara med oss!

ANNA LINDQVIST, FÖRETAGARE & KREATÖR

”Under pandemin gick jag med i nätverket Sisters Collective och kände att jag fick jättemycket tankar kring helheten i livet, att behöva jobba med olika områden på olika sätt. Det har betytt jättemycket för mig att få pepp från Emmeli och verktyg för att fokusera på de drömmar jag haft sedan jag var liten.

Att få gå in på plattformen The Perfect Peace och fylla på, dels med inspirerande systrar som delar livet med mig, och dels få alla fina planeringsverktyg har verkligen gjort min vardag mycket roligare."

GUNILLA M BREDMAR, MUSIKER

Sisters Collective passar dig som

• Vill upptäcka och ge vidare det du fått som gåva
• Vill ta modiga steg utanför komfortzon mot din innersta längtan
• Vill möta, växa och inspireras tillsammans med likasinnade
• Vill prioritera viktigt på riktigt
• Behöver coachen som uppmuntrar, utrustar och utmanar dig
• Vill ha livgivande produkter och verktyg som bygger ditt liv
• Behöver en plats som handlar om hela livet där Jesus är i centrum

Jag vill, men jag har inte tiden eller energin?

Du kanske på riktigt tror att det är så och det är ju så vårt samhälle ser ut idag. Stressen som ligger som en blöt filt över oss och ju mer stressade vi blir, desto sämre tänker vi och handlar inte utifrån ett perspektiv där tro och överflöd får råda. Här kommer coachen in: Prova att byta ut hinner inte med prioriterar inte... vad väljer du då? 

Gör inte val utifrån rädsla, stress eller oro. Följ friden, välj att tro och prioritera Livet och vad det innebär för dig. Min önskan för dig är att det börjar med dig, det du investerar i dig är också det som kommer att spilla över på andra. När du mår bra, när du ger dig själv det du behöver, prioriterar det verkligt viktiga. Då kommer det skapa ringar på vattnet i de sammanhang du rör dig.
Du kan välja material utifrån det du behöver just nu och gå i din takt. Allt material som bidrar till att du blomstrar och går din Gudagivna väg kommer vara väl investerat i ditt liv och uppdrag.

Du är bara några få klick ifrån att direkt
komma i kontakt med kvinnor som förstår dig, växeldrar och lyfter dig!

DRÖM STORT, blomstra & Lev ditt liv fullt ut med tre enkla steg...

STEG 1

BLI MEDLEM


Gå med nu när vi har öppet. Vänta inte en sekund till. Ditt medlemskap kommer vara din bästa investering för ditt liv, ditt uppdrag och de människor du har runt dig.

STEG 2

anslut till vår gemenskap


Så snart du gått med kan du ansluta till vår gemenskap och bli välkomnad med stor glädje av våra systrar på vår kommande välkomstträff och i vårt gruppforum på facebook.

STEG 3

blomstra, SÅ FRÖN & SKÖRDA


Direkt på insidan har du tillgång till periodens material, våra kommande liveträffar och tidigare material utifrån livshjulet. Det är bara att sätta igång, följa planen och börja blomstra.

Du är inte otillräcklig eller maktlös!

Vi kan känna frustration över saker, situationer och människor vi inte kan förändra eller påverka, men faktum är att det finns en som du faktiskt kan göra det med, en som du har ansvar för, en som du och bara du kan leda och hjälpa till att må sitt bästa. DU. Du behöver inte göra det ensam för du har fått kraften från Gud och Han är din hjälpare, och det kan hända att du behöver en och annan push, pepp och verktyg som motiverar dig, hjälper dig att hålla dig på banan, fastän att livet är lite av en berg-och-dal-bana.

Genom att du väljer och gör val som får dig att må bra, sätter sunda gränser, fokuserar på det som är viktigt på riktigt så kan du med ditt agerande påverka hur du mår och hur din omgivning mår. Du kan vara en förebild och ett exempel!

Att kritisera sig själv är inte det bästa sättet att skapa förändring

Varför är det så lätt att vi då slå ner på oss själva, säger saker som vi knappt ens skulle tänka eller säga om vår värsta fiende. Att vi har tagit rätten att inte se vårt värde eller våra förmågor och kanske tar på oss den där offerkoftan eller den den falska ödmjukheten i att "vi är väl inget", "nej, inte kan väl jag?" - vi kanske inte gör det medvetet eller tänker att det är så... men faktum är att vi då säger emot Guds ord om vilka vi faktiskt är skapade till. Hans avbild.
Vi är Hans krona på verket, vi är så högt älskade och värdefulla och vi har fått en fantastisk gåva, ett så spännande liv, ett äventyr att gå tillsammans med Honom i vår vardag att stå Över våra omständigheter, visa på en annan väg än den som "samhället" pekar på...

Ofta är det så mycket lättare att ta hand om alla andra, att stötta alla andra, att ha råd och tips till alla andra än att faktiskt ta hand om sig själv... det kan verka nobelt men faktum är att när vi tar hand om oss själva det är också då vår omgivning mår bra och Herren blir ärad för att Han upprättar, helar och ger oss det vi behöver. Vi blir då också förebilder och exempel för varandra.

Jag är övertygad om att du är en ambitiös, driven och engagerad person, passionerad rentav, som vill räcka till och bidra med det du har. Men ibland blir det lite för mycket, det kan bli på bekostnad på både dig själv och din närmaste familj eller din relation med Jesus. Att veta när man ska sätta gränsen, hur eller var, att veta vad man kan och får och att få hjälp att skifta både fokus och mindset på det som är viktigt på riktigt, gör stor skillnad i våra liv. Vi har fått olika förutsättningar i livet, vi är på olika platser och i olika säsonger men oavsett omständigheter kan vi stå över dem. Vi kan också hjälpa varandra att vara de bästa versionen av de vi blivit skapade till, utan prestation och jämförelser.
Emmeli

Vilka är Sisters Collective?


Alla Systrar som nu är en del av Sisters Collective bär på en fantastisk livsberättelse, där vi alla har något att lära av varandra, det är en sådan styrka att veta att vi har varandra, att vi vill varandra väl och gemenskapen är en mycket stor del av Sisters Collective. Alla som vill har möjlighet att dela sin berättelse, sin kunskap eller erfarenhet i litet eller stort. Du får möjlighet att växa i din takt. Ta små eller stora kliv på din Gudagivna väg där vi hejar på och stöttar dig längs vägen.

Som en av våra Systrar Johanna som ni kan möta längre ner uttryckte det:
"Om jag stannar upp och får "jobba" lite med att värdera temat/ordet vi har varje månad... först lyssna in, få uppslag, men också landa i det själv i mitt eget liv... därför passar ju SC för alla, för man sätter in betydelse. Där man kan leva efter den på den nivå man själv befinner sig. 🙌🏼🙌🏼🙌🏼.


Du har att se fram emot en helt ljuvlig bukett Systrar du får möta på insidan av Sisters Collective! Alla helt unika och väldoftande i sin egen unika prakt, vi är från hela Sverige, Finland, Norge, Schweiz och till och med USA, vi är mellan 20 - 75 år, gör helt olika saker med många olika intressen och erfarenheter. Du kommer upptäcka att en del har du mycket gemensamt med, det finns alltid någon som delar upplevelser som du har, och du kommer också märka att du kommer bli berikad av att höra kvinnor med helt andra erfarenheter som ger perspektiv och betydelse in i ditt liv. Alla med en gemensam längtan och grund, att gå med Jesus i vardagen och känna friden, friheten och glädjen i att komma närmare honom och varandra när vi lever vårt liv fullt ut och går vår Gudagivna väg.

"Har någon sagt en sak till dig nån gång som fått stor betydelse? Något som till och med påverkat vilken väg du valt eller vågat tro på en idé?

Efter många år av tanke har det äntligen blivit verklighet. Planeringsverktygen i Sisters Collective har hjälpt mig att gå från tanke till handling och att nå min längtan att få släppa egen musik.  

Med låten "Ringar på vatten" vill jag uppmuntra dig till att damma av dina drömmar och peppa andra till att göra det!  Vad längtar du efter? 

Våga ta ett steg!"

Ringar på vatten 
Text och musik: Evelina Jansson & Johannes Häger

Evelina Jansson
Formgivare • Musiker

Gillar du The Perfect Peace-podden & planeringsverktygen? Ja, då kommer du älska Sisters Collective!

Har du frågor innan du blir medlem i Sisters Collective?

Sisters Collective är ett löpande program som precis som ett gymkort är tänkt att hjälpa dig i din vardag att ta dig mot dina drömmar och mål, bibehålla och lägga till goda vanor som består. Samtidigt som det ger dig verktygen och undervisningen som håller dig på banan även när livet händer och du vill ge upp. Vi hoppas att du investerar i dig och ditt liv över tid för att blomstra och nå nya drömmar och mål. Vi utvecklas ständigt och oavsett om ämnen återkommer så är vi på en ny plats där vi får nya insikter och kommer att växa ytterligare. Vi har systrar som skapat fantastiska resultat bara efter tre månader och vi har andra som efter ett år konkret kan säga vad vi kunnat bidra med i deras liv. Några systrar har sagt att de är med på livstid och andra tar ett år, kvartal eller en månad i taget. Du väljer.

Du kan alltid säga upp ditt medlemskap när som helst så inget mer debiteras från ditt kort än det du "signat" upp dig för. Väljer du digitalplanen kan du säga upp dig när du vill. Väljer du däremot att ta emot även det fysiska paketet (med verktyg, bok och peppande produkter) är bindningstiden tre månader från det att du tar emot paketet. Vi har också möjlighet att ansöka om en plats som ledare eller fadder, som ledare signar du dig då på ett år och som fadder minst ett halvår. Det pris du har är ditt så länge du är medlem. Går du ur och vill bli medlem igen, uteblir det priset och dagsaktuellt pris gäller.

Du kan alltid ställa frågor till oss via hej@theperfectpeace.se, varje månad kommer vi mötas för undervisning och samtal kring temat. Emmeli erbjuder också 20 minuters fria coachingsamtal för medlemmar samt coaching och rådgivning till ett generöst medlemspris.

Du måste inte vara kristen, men du bör vara medveten om att denna plattform fokuserar på alla delar av livet där Jesus har en central plats i vår vardag. Kanske är du nyfiken på vad ett liv med Jesus innebär då har du en varm, inkluderande och inspirerande plats här.

Det enda du behöver för att kunna delta i livesändningar eller komma in i medlemsportalen är en dator/surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.  Livesändningar hålls i programmet Zoom, du får en länk till sändningen som du klickar dig in på.

Vi är måna om att allt vi gör görs med excellens där vi strävar efter att alltid leverera kvalitet och värde. Vi erbjuder också flera alternativa nivåer och sätt för att kunna vara en del av det här sammanhanget. Det du investerat i, det är också det vi hoppas att du investerar i dig. Så därför ger vi inte någon återbetalning utan önskar istället att du ger dig tiden att ta del av materialet som vi vet förvandlar liv. Vi rekommenderar dig att alltid läsa köpvillkoren innan du köper vår tjänst.

Du kan förstås fortsätta på egen hand...

Du kan så klart fortsätta och säkert hitta det mesta på egen hand och i andra sammanhang. Det finns en uppsjö av fritt material du kan plocka från och det finns flera gratisgrupper och sammanhang.

Det jag vill servera dig i detta sammanhang är en plan, en hjälp för dig att skapa en helhet för ditt liv, någon eller flera att bolla med och ta rygg på, vara en som hjälper dig i det du vill uppnå, som tror på dig och det Gud kan göra i och genom dig.

Ett sammanhang dit vi får komma precis som vi är. För det krävs tid, engagemang, en vision och ett driv som tar oss och detta sammanhang framåt, det krävs också en kunskap, tålamod och ekonomiska medel för att få till det och det här är vad jag upplever att Gud har lagt på mitt hjärta att skapa. Jag är ingen expert på vare sig coaching, teologi, ledarskap eller alla områden av livshjulet även om jag älskar att utvecklas och utbildar mig regelbundet inom dessa områden, men det är också när vi inser våra egna begränsningar Gud kan komma in och göra resten.

Jag är så oerhört tacksam för det förtroendet jag fått till alla de som valt att vara en del av Sisters Collective och vad Gud har gjort i och genom oss, både individuellt och tillsammans bara under den här tiden som vi funnits och vi är övertygade om att det bara är början i den plan Gud lagt för oss och det vi tillsammans gör. Så min fråga till dig är, vill du vara med på den resan?

Jag ser fram emot att möta och coacha dig mot dina drömmar & mål i ditt liv & uppdrag
- Emmeli Ahlander