Planner Peace

För dig som vill ha stödet, motivationen och verktygen att prioritera det som är viktigt på riktigt och ta steg mot dina mål och drömmar.

Plan for Excellens

En stor del av vi gör inom The Perfect Peace är att ta ansvar för de gåvor och talanger vi fått. Bli medvetna om vilka vi är och att drömma stort tillsammans med Gud. Vi vill prioritera vår tid till det som är viktigt på riktigt och därför planerar vi den, för vi vet hur lätt det är att ekorrhjulet snurrar fortare och fortare och vi i det. Utan hejd, om vi inte aktivt gör det vi kan för att skapa marginaler och har bra tekniker och verktyg som skapar den struktur och den hjälp vi behöver i vår vardag, till det som gör skillnad ända in i evigheten. 

Visste du att de flesta aldrig skriver ner sina mål? Och vad som händer om du gör det? Jo, du har 42% STÖRRE CHANS att uppnå dina mål och drömmar om du faktiskt skriver ner och planerar dem. Vill du nå dina mål med oss?

Emmeli Ahlander
Grundare & The Perfect Peace Coach

Uppmuntras, Utvecklas, Utrustas & Utmanas

Jämkar du med dig själv, din tid och din dröm?

Vi vet också att det är så lätt att jämka med sig själv, att skjuta på saker som vi bestämt oss för. Därför ger vi dig inte bara verktygen, vi hjälper dig också att se till att reflektera över det som varit och göra en plan för det som ligger framför. Stora och små mål, på kort och lång sikt. Så att du tar steg mot din dröm, varje dag. Oavsett vad den drömmen är, tror vi på dig och din dröm! Vi hejar på dig och står med dig, coachar och peppar dig när du vill ge upp. För vi vet att du behövs för att göra värdefull skillnad i den här tiden genom de gåvor och passioner du fått. Så häng med oss och bli boostad, spring med likasinnade, som också drivs av längtan att ära Gud och serva människor i sin kallelse.

Månadsplan

149 kr

Per månad, inkl. moms

Vår månadsplan ger dig samma material som vår årsplan men med möjligheten att avsluta när som helst. Vi skulle älska att ha dig med länge, och vi är övertygade om att du kommer att älska vad vi har för dig, men vi förstår hur viktigt det är att vara en god förvaltare av sin ekonomi, speciellt om tiden framför är oviss.  • Plan Alongs för reflektion, mål och månadsplanering
  • Gruppforum för pepp och accountability
  • Digitala verktyg i PDF-form

ÅRSPLAN rekommenderaS

1197 kr

Per år, inkl. moms

Fördelen att vara med över tid är att det hjälper dig att hålla kvar bra vanor och prioriteringar även de tuffa dagarna. Ju längre du är kvar desto mer värde får du och med årsplanen reduceras priset från oss med 25% vilket motsvarar ett pris på 99 kr per månad. Vi hejar på dig och din dröm och är beslutna att hjälpa dig att nå den i varje månad och säsong!  • Plan Alongs för reflektion, mål och månadsplanering
  • Gruppforum för pepp och accountability
  • Digitala verktyg i PDF-form

GÅVA

1197 kr

Per år, inkl. moms

Det är alltid en god ide att ge någon ett medlemskap i The Perfect Peace! Ge bort ett årligt medlemskap genom att registrera dig för det så ser vi till att hjälpa dig att ge bort bästa presenten! För vad är egentligen gåvan att uppnå sina mål och drömmar värd?  • Plan Alongs för reflektion, mål och månadsplanering
  • Gruppforum för pepp och accountability
  • Digitala verktyg i PDF-form

Sara Arvidsson Selan

Sångpedagog • Sångerska • Gospelkörledare

Mest uppskattar jag att få redskap att strukturera upp min vardag och ännu tydligare få sätta upp mål steg för steg, så jag kan leva det liv jag längtar efter. Att mina drömmar får bli än tydligare och jag får stöttning i det genom The Perfect Peace träffar och arbetsböcker.