Jobba personligt med Emmeli -Hur kan jag hjälpa dig?

Har du fastnat på en plats där du behöver vidare vägledning, rätt frågor, rådgivning i ditt liv eller uppdrag? Då har du hamnat rätt! Emmeli erbjuder några platser för detta. Läs mer nedan om vad du kan få hjälp med så bokar vi ett möte och tar det därifrån.

KRAFTFULLA KOM LOSS SESSIONER
UPPFÖLJNING VÄXA OCH VÄXLA UPP
IMPLEMENTERA LÅNGSIKTIGHET

Personlig Coachning

Vi erbjuder också personlig coachning som alternativ med vår coach och grundare Emmeli Ahlander. Alltifrån kraftfulla entimmes sessioner som ger klarhet och riktning till hela paket för snabbare implementation som ger dig en ordentlig skjuts framåt. Så ska vi sätta igång?

Så glad jag är att du är här. Emmeli Ahlander heter jag är trosbaserad livs och uppdragscoach. Jag brinner för att utrusta och uppmuntra kvinnor att resa sig, inta sin plats upptäcka sina gåvor och fullfölja sitt Gudagivna uppdrag.

Oavsett om du har en personlig tro eller är nyfiken på vad det kan betyda för dig i ditt liv och om det du hört, läst och sett resonerar med dig, ser jag fram emot att coacha dig framåt. Få hjälp med att ta fram strategier som leder dig till överflödande liv, inre framgång i ditt liv och ditt uppdrag när du identifierar dina Gudagivna drömmar och passioner som ligger på ditt hjärta, oavsett om det handlar om livet i stort, något specifikt, i ditt ledarskap eller företag.

Vårt medlemsprogram, undervisning och coachning ger dig vägledning om vem, vad, varför och hur du fullföljer ditt Gudagivna syfte. Du får stöd på djupet, det häftiga med coachning är att med modellen och verktyget kommer göra att du kommer loss i det du upplever dig sitta fast i, det kommer att ta dig framåt, oavsett vad det handlar om. Ditt kall väntar och jag ser så fram emot att coacha dig på vägen!

Medlemsprogram vs. Coachning
Vilket alternativ är bäst för dig?!


Medlemsprogram och kurser är ditt bästa val om du själv är motiverad och kan frigöra tid att hugga i samtidigt som du följer upp dig själv. Medlemsprogram är också mest värde för pengarna (big-time)! Enskild coachning är för dig när du behöver Emmelis personliga coachning, rådgivning eller konsultation för klarhet i livet, ditt uppdrag eller ditt företag. Få hjälp att rustas som konungadotter, se ditt värde, inta ditt plats och stå stadigt i ditt uppdrag. Du kan också får hjälp med delar som har med företaget. Som t.ex. hur du bygger ditt varumärke, design, copy,  och strategier för att digitalisera dina produkter och tjänster. Att arbeta med Emmeli för med sig en stor dos av pepp, mod, tryggget, en plan, uppföljning och att få saker gjorda, och att ha roligt under tiden!

Systern som vill blomstra
i alla delar av livshjulet

SISTERS COLLECTIVE

Dröm stort, gör drömmar till mål och ta steg i den plan som är din. Blomstra på alla områden av livet och upplev glädjen i att leva med ett högre syfte, utan att det tar från din egen tid eller energi. 

Ledaren som vill leda sig själv och andra passionerat & hållbart

PASSIONATE LEADERS

Ingå i en grupp ledarsystrar med syfte att växa och lära sig leda sig själv så att hon kan leda andra. Du kommer märka hur du börjar leda med mer självförtroende och tillit i det uppdrag där du är satt att leda.

Företagaren som vill bygga med andra & nå större framgång

PERFECT CO-LAB

Ta del av powernätverket för co-creation där vi bygger tillsammans med varandra. En plats där vi delar tro, får ambassadörer och kollegor, kunskaper som kompletterar oss och synlighet så att de du hjälper hittar till dig.

vs. Privat Coachning


"Jag behöver nog Emmelis hjälp med strategi och implementering. Jag lär mig bäst genom en till en, och jag behöver verkligen någon som följer upp mig. Personliga coachingpaket; välj mellan det populära "GENOMBROTT FÖR KLARHET-SESSIONEN" till hela 4 och 6 månaders paketalternativ!

KRAFT SESSION

Genombrott för
Klarhet Session

Jag vill arbeta med dig personligen Emmeli! Jag behöver din hjälp att lösa ETT problem, kartlägga mitt liv, varumärke att sätta ramarna för min kurs, eller skapa design eller copy som konverterar!

Möt mig via  Zoom för en engångs, 60-minuters genombrotts session! Målet för den här stunden är KLARHET i ditt LIV, LEDARSKAP eller BUSINESS. Vanliga ämnen inkluderar kartlägga din dröm, ditt mål, ditt varumärke baserat på ditt syfte, strategier och coachning, forma en kurs, planera en lansering, eller skapa budskap.
Du kommer också få valet att ge mig lanseringsrättigheter så vår session kan användas i podcasten. Det är 100% valbart och det är heller inte en garanti. Podcastavsnitt är valda och sänds baserat på variation och kriterier. Du kommer få en ljudinspelning av vår session inom 24 timmar.

1390 kr
[ 1190 för medlemmar ] 

6 MÅNADERSPAKET

Uppföljning för att Växa och Växla upp

(1 timme varje månad, i 6 månader,
6 sessioner totalt.)

Jag behöver någon som följer upp och sorterar ut. Månadsvis vägledning för dig, vad du ska göra, skapa handling, prioritera och få rätt saker gjorda

Möt mig via Zoom för 60 minuters strategi och uppföljningssessioner en gång i månaden över 6 månader. 6 sessioner totalt. Detta 6-månaders uppföljningspaket är för dig om du är på rätt spår men behöver mig i fickan en gång i månaden! Vi kan fila på dina drömmar, ditt liv, ditt uppdrag, erbjudanden, brainstorma försäljningsstrategier som kurser eller program, planera taktiska nästa steg, och mer. Det tillåter mig att skapa uppföljning medan jag försäkrar att du växer och växlar upp dig och din eventuella business över tid. Jag vill se dig ha framgång från start till slut!

1090 kr / månad i 6 månader
[ 6900 kronor ]

4 MÅNADERSPAKET

Implementering

1 timme varannan vecka, i fyra månader. 8 sessioner totalt. 

JAG BEHÖVER dig i fickan, Emmeli! Jag har en plan men jag behöver fördjupningscoaching. Jag behöver din HJÄLP att implementera. Skapa kursen MED mig, planera lansering, etc! Jag är all in och redo att göra det här.

Möt mig  via Zoom för 60 minuters strategi och implementations sessioner varannan vecka över 4 månader. 8 sessioner totalt.
Detta 4-månaders intensiva uthållighetspaket tillåter os att se en idé formuleras och helt och fullt implementeras. Vanliga ämnen inkluderar allt listat i de andra paketen likväl som att få klarhet i ditt liv, arbete, varumärke och att skapa digitala strategier och kurser, lanseringar, marknadsföra, skala upp din business och allt annat ditt entreprenörskhjärta önskar!

1750 / mån i 4 månader
[ 8900 kronor ]

Hur går det till?

Boka en tid

Du bokar din tid här nedan. Därefter kommer du få ett bekräftelsemail och några frågor inför vårt första möte tillsammans. Du betalar med Swish, kort eller faktura.

Vi ses i Zoom eller telefon

Om inget annat önskas räknar jag med att vi ses i zoom. Du får Zoom-länken i ditt bekräftelsemail. Sätt på din webkamera och mikrofon. Vill du hellre höras på telefon går det också bra.

Vi sätter igång

Du berättar om vad som är viktigast för dig just nu och vad du hoppas få ut av samtalet, om du vet det. Ibland vet man bara att man behöver få prata, och det är också helt okej.

Nästa steg

Sista minutrarna sammanfattar vi vad vi kommit fram till, vad du tar med dig, kollar av igen hur du mår och vad du vill att ditt nästa steg ska vara. Om du vill får du en "hemuppgift".

FÖRDELAR MED ATT VARA MED I VÅRA PROGRAM

20 minuters "Kom loss"-sessioner

ENBART FÖR MEDLEMMAR I SISTERS COLLECTIVE + PERFECT CO-LAB

Möt mig via Zoom för en 20 minuters "kom-loss" session som student genom en kurs eller ett medlemsprogram. De här är en engångs, strategisession baserad på var du fastnat. Vanligtvis kan vi gå igenom de element och ämnen vi berör, eller kartlägga något specifikt i ditt liv, ledarskap eller företag.  Jag kan också ge dig feedback på något du vill att jag ska titta på. etc.

 VAR VÄNLIG; DESSA "KOM LOSS-SESSIONER" ÄR ENBART TILLGÄNGLIGA FÖR MEDLEMMAR OCH STUDENTER I SISTERS COLLECTIVE OCH PERFECT CO-LAB INOM 6 MÅNADER FRÅN ATT HA GÅTT MED.

Det är tid att investera i dig!

Jag kan inte vänta tills vi arbetar tillsammans! NU KÖR VI!

Mitt uppdrag är att hjälpa dig rustas i ditt. Så att du kan komma i funktion, ära Gud och göra gott för människor, så frön, skapa ringar på vattnet,  där du går fram. Jag längtar efter att med Guds hjälp skapa en rörelse av kvinnor, en där vi står tillsammans, blir förebilder som banar väg och har förebilder som gått före att ta rygg på. Här finns en möjlighet att stå tillsammans med likasinnade som längtar efter att fullfölja sina Gudagivna syften, prisa Gud, skapa värde för varandra, och spilla över på andra. Vi gör det tillsammans.

Mitt kall är att hjälpa Guds döttrar att resa sig upp till deras auktoritet och ta stora kliv av tro när de fullföljer sitt Gudagivna syfte! Jag vet att Guds planer för dig är större än dina planer. Jag är här för att ge dig kartan och handlingsplanen för att ta ditt kall och forma det till ditt uppdrag. Om du är redo att lyssna inåt och uppåt, komma loss, blomstra och agera mot dina Gudagivna mål och drömmar så att du kan stå stadigt i ditt liv och uppdrag. Ja då är jag rätt coach för dig.

Emmeli har stor förmåga att skapa och inge förtroende. Hon är inlyssnande och ödmjuk, vilket gör att man kan anförtro sig.

   Emmeli har varit professionell och hon gav mig förutsättningarna kring coachingen första gången. Det skapar en tydlighet. Hon har också hållit sig till ämnet och strukturen för samtalet, även om vi kunnat dela vissa personliga erfarenheter. Emmeli har tagit ansvar för tider och bestämda möten.

 Emmeli har varit helt fokuserad och jag har känt mig lyssnat till.  Hon har ett fint sätt att engagera sig och förståelse för det som jag har upplevt.

Emmeli låter mig sätta egna ord på det som jag upplever. Hon ställer frågor som gör att det är mina funderingar och värderingar som kommer fram.

Jag har fått stöttning i det mål som jag satte upp från början. Först kändes det lite trevande och att fokus låg på akuta händelser, men så småningom blev allt tydligare. I efterhand kan jag se att vi steg för steg kom närmare målet och att det har förändrat mig.

Jag fick alltid något att fundera på till nästa gång. Det kunde även vara en uppgift. Det kändes inte obekvämt utan något vi bestämde ihop, även om det ibland var lite utmanande.

Jag är väldigt TACKSAM för att jag fick förmånen att bli coachad. Det har bidragit till att jag har kunnat ta nya steg och utvecklas personligen. Jag har fått insikter om mig själv som har varit betydelsefulla och som jag kommer bära med mig. Coachingen har även bidragit till att jag känner mig mer utrustad att stötta andra i min omgivning som vill anförtro sig och samtala med mig. Emmeli har varit den perfekta coachen för mig. Hennes ödmjukhet, positivitet och engagemang att lyssna har gett mig mod att öppna mig. Hon har också på ett lagom sätt pushat mig att våga ta nya steg, vilket har utvecklat mig. Stort TACK till Emmeli!


Coachingklient

Jag kände stort förtroende för Emelie. Hon är inkännande, lyssnar och ställer följdfrågor. Hon fick mig att känna mig trygg.

Hon har hjälpt mig att hålla rätt fokus, och att arbeta med det jag vill förändra.

Hon är en mycket duktig och närvarande samtalsledare, ställer följdfrågor, hjälper mig att hålla fokus på det jag sagt att jag vill prata om.

Emelie har ställt frågor, bett mig återge mitt mål och vad jag har sagt att jag vill arbeta med tills nästa tillfälle. Hon är en mycket bra lyssnare, flikar in saker jag berättat om och ställer frågor om detta lite senare i samtalet.

Hon är uppmuntrande och har trott på min förmåga samtidigt som hon peppat mig. Emelie är duktig på att ställa följdfrågor som tvingat mig att reflektera över saker som jag kanske annars duckat för. Att få resonera med mig själv tillsammans med Emelie som uppmuntrar tankeflödet har varit bra.

Emelie har hjälpt mig att hålla fokus på det mål som jag hade satt upp och vi har repeterat det vid varje tillfälle, samtidigt som jag har haft uppgifter som jag själv fått formulera som jag arbetat med tills nästa tillfälle.

Ja, Emelie är närvarande, uppmuntrande och har trott på mig. Hon har varit ett mycket bra stöd för mig!

Jag är så glad över att jag har fått de här tillfällen att få stöd i min förändringsprocess. Jag kan se att jag kommit en bra bit på väg, samtidigt som jag ser att jag behöver göra några strategier framåt för att behålla mina goda vanor och de framsteg jag gjort. Att få bolla mina tankar med Emelie, få hennes frågor och uppmuntran har varit en mycket god hjälp för mig. Så tacksam för dessa stunder med Emelie!

Coachingklient

Emmeli är väldigt professionell och förtroendegivande. Hon är en god lyssnare och min känsla är att hon har lätt att sätta sig in i min situation.

Hon är väldigt inlyssnande och närvarande något som jag uppskattar mycket.

Emmeli coachar mig att tro att jag klarar mer än jag tror och det känns viktigt. Varje gång vi ses påminner hon mig om målet och att identifiera vilka steg jag kan ta för att komma dit och följer sedan upp för att se om jag gjort det vi
 kom överens om. Det gav en väldigt tydlig struktur i varje samtal.

Det är ju också en av Emmelis styrkor – att uppmuntra och peppa och skapa en tro på att det går att hitta lösningar. För mig har det varit till jättestor hjälp för att jag ska orka.

 Jag är så tacksam över de här träffarna vi haft! Visst, mycket är ju tankar som jag redan haft, men det är ju lite grejen med coachning: att man ska få stöd i att hitta tankar, ordna upp tankar, identifiera mål och delmål för att hitta nästa steg att ta. Jag tycker att det är otroligt värdefullt och det har hjälpt mig att driva verksamheten framåt – även om det är en lång bit kvar. 

Coachingklient

 "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lacinia ultricies nisl, ac dictum libero hendrerit eget. Integer id nunc pretium, finibus velit ut, tempor nunc." 

Agerar etiskt
Du är varm och mänsklig i ditt coachande. Det känns naturligt för dig hur du bemöter din klient som coach, dvs att inte tycka och tänka något åt klienten osv. Ett professionellt intryck som samtidigt är avspänt. Bra disposition av tiden! Du är proffsig i hur du ger tid åt de olika faserna med tanke på hur lång stund ni har. Införlivar ett coachande förhållningssätt Du tar inte över ansvaret eller antyder att du har förslag/idéer åt henne. Du är intresserat engagerad. Visar tilltro till att klienten själv vet vad hon vill och kan, och du ger inte råd till henne. Du är också nyfiken på ett positivt och öppet sätt. Upprättar och efterlever avtal och överenskommelser Det känns tryggt och proffsigt med inramningen. Du frågar efter hennes övergripande mål. Utforskar med hjälp av frågor på vilket sätt detta är viktigt för henne. Tar reda på vad som är viktigast av de olika trådarna hon är inne på, så att ni kan formulera målet. Bra att du ber henne skriva ner: som du märker skapar det förnyad eftertanke om vad det är hon vill. Sedan fördjupar du med frågor om varför det är viktigt – du utforskar målet – bra! Du frågar mer om syftet, vad det är som gör att hon vill jobba med detta, vad kommer det att betyda för henne, fler frågor om det långsiktiga, bra att du stannar kvar här! Bibehåller närvaro Du är nyfiken och icke-värderande och varm i din närvaro. Observant, kommer ihåg vad hon har sagt. Din utstrålning är inbjudande och genuin. Intresserad! Äkta  Du tillåter tystnad när hon stannar upp och tänker efter. Du är följsam och fokuserad. Ingen egen åsikt för henne utan du känns varmt neutral i förhållande till coachämnet. Det känns verkligen som att du inte tänker på något annat än just det hon säger i ögonblicket. Utvecklar förtroende och trygghet Du är varm, lugn och trygg i din uppsyn och utstrålning. Du skapar en helt trygg miljö där hon kan prata på utan att känna sig värderad och bedömd osv. Det är lätt att öppna sig för dig! Du är vänlig och inbjudande. Lyssnar Aktivt Jag uppfattar dig som en fokuserad lyssnare som verkligen är intresserad av att höra hennes tankar och funderingar om sitt ämne. Du visar inte någon egen agenda utan du coachar icke-värderande och intresserat. Du låter det vara tysta ögonblick när hon pratar och sedan tar det ny fart när hennes tankar vidareutvecklas. Vid ett tillfälle när hon blir tyst så säger du spontant, ”Vad tänker du på?” Så naturligt och bra. Du låter henne sammanfatta – ett bra verktyg! Väcker medvetenhet Det är bra att du följer stommen i GROW och använder de effektfulla frågorna som finns där och inte tappar tråden. Du utforskar olika tankar som kan ta henne mot målet. ”Vad säger den nyfikna?” Så spontant härligt sätt att jobba med DP. ”Vem skulle du behöva plocka in för att hjälpa den fege?” Det blir en trygg och stabil struktur i samtalet och du använder även naturliga egna följdfrågor och speglingar som passar in i det sagda. Du har ett väldigt följsamt sätt att använda frågorna och metodiken. Hon får också möjlighet att lyfta perspektiven och drömma… så att hon inte fastnar bara i det praktiska med momsredovisning  Faciliterar klientens utveckling Du är lugn och trygg i ditt lotsande genom GROW-strukturen. Ni jobbar mot både ett övergripande mål och mål för stunden, bra! Du visar genom ditt sätt att ansvaret är hennes eget. Ditt sätt att coacha är tillitsfullt och det blir uppenbart att det är hon själv som sitter på lösningarna! Du skapar partnerskap genom att du är stöttande i ditt sätt att coacha. Mot slutet frågar du om nästa steg. Påminner om vad hon sagt tidigare (ang. den fega). Hon nämner en rad olika handlingar och du lotsar henne att konkretisera. Återkoppling tydliggörs. ”Vad vill du att jag ska fråga dig då” är ju också en jättebra fråga. Att tydliggöra VAD kvittot handlar om är väldigt bra. Fundera på det jag sa i slutet: Hur du kan ha en mer omväxlande energi, ta ut svängarna och även ibland vara mer utmanande.

Marcus Denand
Freelance web developer - The Company

Coachning i ditt liv eller uppdrag
Är det något du behöver hjälp med för att komma framåt? Något som ligger och skaver eller något du längtar efter men inte vet hur du tar dig dit. Dessa samtal är enbart till för dig, en egen stund med dig i centrum. Där sekretess är en självklarhet.

Coachning är inte råd och tips, utan med ett aktivt lyssnande från din coach ställer jag frågor som hjälper dig komma framåt i dina lösningar och möjligheter.  Jag utgår från en välbeprövad modell som kommer att hjälpa dig att lysa på det som fungerar och hjälpa dig att se hur du kan överbrygga hinder och komma framåt mot det mål du satt för dagens coachning.

Jag har gått min utbildning till coach, trainer och speaker via John Maxwell Team, Florida, samt vidareutbildat mig inom professionell samtalsmetodik, kristet ledarskap via bland annat KRIK - Kristen Akademi för Ledarskap samt till professionell coach enligt ICF.

Konsultation och rådgivning,
Kanske vill du ha stöd och kunskap från en som gått före som inom något område som du behöver stöd, konsultation och rådgivning kring både i livet och/eller uppdraget. Som frilansande formgivare, digital entreprenör och produktdesigner som vet hur det är att lansera fysiska produkter, arbeta tjänstebaserat och så gott som föra över hela sin verksamhet till det digitala rummet.

Rådgivning är just råd och tips som ger ett utifrånperspektiv in i din livssituation eller verksamhet, som stretchar dig och belyser delar som du själv inte tänkt på eller behöver. Här kan även en del av mina coachande egenskaper komma in när eller om det behövs. Ofta sitter vi på svaren, vi behöver bara ha de rätta frågorna.

Jag är utbildad och har arbetat inom Art Direction och Grafisk design från Berghs och JU och har ett ganska stort antal av amerikanska utbildningar som handlar om digitalt entreprenörskap och marknadskommunikation från de bästa: Amy Porterfield, Stu McLaren & Graham Cochrane för att nämna några.

Det är tid att investera i dig!

Mitt kall är att hjälpa Guds döttrar att resa sig upp till deras auktoritet och ta stora kliv av tro när de fullföljer sitt Gudagivna syfte! Jag vet att Guds planer för dig är större än dina planer. Jag är här för att ge dig kartan och handlingsplanen för att ta ditt kall och forma det till ditt uppdrag. Om du är redo att lyssna inåt och uppåt, komma loss, blomstra och agera mot dina Gudagivna mål och drömmar så att du kan stå stadigt i ditt liv och uppdrag.
Ja då är jag rätt coach för dig. Jag ser fram emot att jobba med dig!

- Kom igen nu gör vi det här! -

Jag skulle älska att jobba med dig!

Det bästa är att du kan göra detta... NU... säg ja nu och ta ett riktigt stort, läskigt steg. Du kommer inte känna dig redo. Det kommer inte kännas 100% klart. Den helige Ande släpper ut Hans kraft inom dig när du tar steg i tro! Gud väntar på oss att agera. Ta steg mitt i svagheten, Han kommer ge dig styrka!