Jobba enskilt med Emmeli - Hur kan jag hjälpa dig?

Behöver du få stöd på ett personligt eller ett professionellt plan. Jag erbjuder några platser för coachning eller
mentorskap. Läs mer nedan om vad jag kan hjälpa dig med och boka ett möte så tar vi det därifrån.

Clarity Coachning
Är det något du behöver hjälp med för att komma framåt? Något som ligger och skaver eller något du längtar efter. Dessa samtal är enbart till för dig, en egen stund med dig i centrum. Där sekretess är en självklarhet.

Coachning är inte råd och tips, utan med ett aktivt lyssnande från din coach ställer jag frågor som hjälper dig komma framåt i dina lösningar och möjligheter.  Jag utgår från en väl beprövad modell som kommer att hjälpa dig att lysa på det som fungerar och hjälpa dig att se hur du kan överbrygga hinder och komma framåt mot det mål du satt för dagens coachning.

Jag har gått min utbildning till coach, trainer och speaker via John Maxwell Team, Florida, samt vidareutbildat mig inom professionell samtalsmetodik och kristet ledarskap via bland annat KRIK - Kristen Akademi för Ledarskap.

Marketing Mentoring
Kanske vill du ha stöd och kunskap från en som gått före som frilansande formgivare, digital entreprenör och produktdesigner som vet hur det är att lansera fysiska produkter, arbeta tjänstebaserat och så gott som föra över hela sin verksamhet till det digitala rummet.

Mentorskap är råd och tips som ger ett utifrån perspektiv in i din verksamhet, som stretchar dig och belyser delar som du själv inte tänkt på eller behöver. Här kan även en del av mina coachande egenskaper komma in när eller om det behövs. Ofta sitter vi på svaren, vi behöver bara ha de rätta frågorna.

Jag har utbildning inom Art Direction och Grafisk design från Berghs och JU och ett ganska stort antal av amerikanska utbildningar som handlar om digitalt entreprenörskap och marknadskommunikation från de bästa: Amy Porterfield, Stu McLaren & Graham Cochrane för att nämna några.

Hur går det till?

Boka en tid

Du bokar din tid här nedan. Därefter kommer du få ett bekräftelsemail och några frågor inför vårt första möte tillsammans. Du betalar med Swish, kort eller faktura.

Vi ses i Zoom eller telefon

Om inget annat önskas räknar jag med att vi ses i zoom. Du får Zoom-länken i ditt bekräftelsemail. Sätt på din webkamera och mikrofon. Vill du hellre höras på telefon går det också bra.

Vi sätter igång

Du berättar om vad som är viktigast för dig just nu och vad du hoppas få ut av samtalet, om du vet det. Ibland vet man bara att man behöver få prata, och det är också helt okej.

Nästa steg

Sista minutrarna sammanfattar vi vad vi kommit fram till, vad du tar med dig, kollar av igen hur du mår och vad du vill att ditt nästa steg ska vara. Om du vill får du en "hemuppgift".

*Är du medlem i The Perfect Peace Medlemsprogram erbjuds viss coachning som en del i medlemskapet, meddela för bokning med kod, som medlem har du också möjlighet att boka ett 20 minuters samtal om vad som helst, de tider som finns avsatta för det.

Vad är investeringen?

MEDLEM I THE PERFECT PEACE MEDLEMSPROGRAM
Medlemmar har både förtur och reducerat pris på de begränsat antal timmar som finns.

Som medlem är din investering för flera sessioner (minst tre) 1190 kr per coachningssession på en timme, där du eller vi i samråd bestämmer frekvens. då ingår även ett första inledande samtal som bestämmer mål och syfte med coachningen eller mentorskapet. Betalningen sker via månadsavdrag och du har möjlighet att maila mig emellan våra sessioner för accountability eller råd.

Enstaka sessioner
Medlemspris 1390 kr

INTE MEDLEM I THE PERFECT PEACE MEDLEMSPROGRAM
Självklart vill jag betjäna även dig med det du behöver, du har möjlighet att boka enskilda sessioner med mig till ordinarie coachningspris på 1500 kr.

Jag ser fram emot att hjälpa dig vidare framåt mot framgång och överflöd i ditt liv! Bokar du minst tre tider med mig bjuder jag på ett 40-minuters uppstartssamtal.

Har du frågor är du välkommen att maila mig.

Coachning medlem 1:1

1390 kr

Per session, inkl. moms

Ett superpris för dig som medlem att på ett personligt eller professionellt plan få individuell klarhet och coachning utifrån ditt specifika behov. • Köp coachning
 • Boka tid
 • Möjlighet till förberedelse
 • Coachningsession
 • En återkoppling via mail
 • Möjlighet att boka fler sessioner

COACHNING MEDLEM rekommenderaS

1190 kr

Per månad i minst tre månader, eller längre, där ett samtal motsvarar en månad även om vi väljer dem tätare.

Ge dig själv mer tid för coachning utifrån ditt specifika behov. • Kostnadsfritt "Clarity Call" 20 min inför kommande sessioner
 • Förberedande formulär
 • Valfri frekvens på samtal
 • Coachningsession utifrån ICF-modell via Zoom eller på plats i min studio i Sävsjö
 • Möjlighet till pocket coachning, accountability och rådgivning via mail emellan sessioner.

COACHNING 1:1

1500 kr

Per session, inkl. moms

För dig som  på ett personligt eller professionellt plan behöver få individuell klarhet och coachning utifrån ditt specifika behov. • Köp coachning
 • Boka tid
 • Möjlighet till förberedelse
 • Coachningsession
 • En återkoppling via mail
 • Möjlighet att boka fler sessioner