DAGAR • TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER KVAR 

58234653

THE PERFECT PEACE E-EVENT 2022
- Tid att Blomstra -
3 dagars digital konferens med workshops
14-16 januari 2022

- Skapa de bästa förutsättningarna för 2022 -

Du är Utvald, Bli Uppmuntrad, Utrustad & Utmanad

SUCCÉ-EVENTET ÄR HÄR IGEN OCH DU ÄR BJUDEN!

Din egen unika plan!

Vi har alla en alldeles egen unik plats att fylla. Om inte vi fyller ut den och intar den så kommer ingen annan göra det heller. Vi är utrustade med unika gåvor, erfarenheter, kunskaper och en plan som Gud lagt ner i våra liv och som Han vill att vi ska gå i. Visst är det spännande?

Ibland tappar vi fokus och ibland spinner ekorrhjulet lite för fort för att vi ska hinna stanna upp och fundera på om vi är på rätt plats och vart vi ska härnäst. För oavsett om vi är det eller inte så kan vi regelbundet behöva en dos av uppmuntran, utveckling och utmaning i våra liv. Tillsammans med vila och återhämtning så klart!  

Ditt Liv, Ditt Syfte, Din Gudagivna väg – fortsätter här och Guds tankar och vägar är så mycket högre än våra egna. Låt oss tillsammans upptäcka vad Guds plan med 2022 är för oss var och en. 

3 dagars digital konferens & workshops

- Här är schemat! -

Fredag 14/1 - UPPRÄTTA DIN IDENTITET

Vi kickstartar vår helg tillsammans med en presentation av planen för helgen, bön, undervisning och inspiration som ska ge din helg de bästa förutsättningarna. Denna dag handlar om att bli upprättad, för du är Utvald, och ibland behöver vi först landa och se vilka vi är, ditt verkliga värde och när du gör det finns ingen gräns för vad Gud kan göra. Det är tid att Blomstra.

- VÄLKOMMEN
- FÖRELÄSNINGAR
- LIVESAMTAL
- UTMANING
- WORKSHOP
- REFLEKTION
- AVSLUT

Lördag 15/1 - GENOMBROTT I DRÖMMAR

Lördagen fortsätter på temat GENOMBROTT. Här är stunden då du kan bjuda in även dina tjejkompisar att vara kreativa och drömma tillsammans och be för klarhet och vision i ditt liv. För oavsett om du sitter online eller tillsammans uppkopplade på din tv så är det så värdefullt att stå tillsammans både med varandra och Gud, bli uppmuntrade och utrustade i att drömma stort, våga gå vår Gudagivna väg och hitta vår plats.  

- VÄLKOMMEN
- FÖRELÄSNINGAR
- LIVESAMTAL
- UTMANING
- PANELSAMTAL
- WALK AND TALK
- WORKSHOP
- REFLEKTION
- AVSLUT

Söndag 16/1 - MOD ATT GÅ DIN EGEN VÄG

Vi knyter ihop säcken med att tala tro in i era liv. Hur vi kan leva med budskapet i vår vardag där vi går fram och bibehålla den plan och det du kommit fram till denna helg i vardagen för hela året och framåt. Få konkreta övningar för ditt nästa steg, lyssna till din innersta längtan och våga gå på vatten in i det du känner ligger på ditt hjärta. Ge det du har och låt Gud göra resten. Vi kommer få uppmuntrande exempel, råd och tips på hur du kan lägga upp planen för 2022.

- VÄLKOMMEN
- FÖRELÄSNINGAR
- LIVESAMTAL
- TÄVLINGAR
- WORKSHOP
- REFLEKTION
- AVSLUT

Möt fantastiska och inspirerande kvinnor att ta rygg på som delar kunskap och erfarenheter som format dem till de de är idag...

Tillsammans virtuellt i 3 dagar kommer vi beröra ämnen som att
Du är Utvald, uppmuntra dig att Drömma Stort, Utrusta &
Utmana dig att ta mod att gå Din Gudagivna väg.

Vi gör det igen, den första upplagan av The Perfect Peace E-event i januari överträffade allas förväntningar och vi kan inte annat än att konstatera att Sverige, kanske till och med nordens största e-event inom personlig och professionell utveckling på kristen grund blev en stor succé.

Återigen blir det alltså ett e-event online men där du kommer ha möjlighet att bjuda in medsystrar i din närhet att delta och göra detta tillsammans med. Du kommer också kunna möta likasinnade digitalt via livesändningar och gruppforum under eventet. Allt för att skapa en känsla av samhörighet och systerskap. Vi står tillsammans, banar väg, tar rygg på lyfter varandra med kärleken som drivkraft.

Dessa dagar kommer innehålla tid för att visionera, drömma stort, reflektera och planera tillsammans med Gud och varandra, tid för bön, gemenskap, samtal, uppmuntran, inspiration och vägledning. Förutom att jag, Emmeli, kommer att leda eventet så kommer även fler helt fantastiska talare att medverka för att inspirera och utrusta dig denna helg för att ge dig den allra bästa starten för det nya året.

Vi tillsammans kommer att tala tro in i varandras liv och skapa en rörelse av nytt hopp, stora drömmar och med en tro som bär igenom allt. Närmare Gud och Varandra på vår Gudagivna väg!

Upplägg

PLATTFORM • FORUM • GRUPPSAMTAL

Som deltagare kommer du att:
– Gå igenom ditt livshjul, upptäcka och  ta steg mot dina drömmar
- Få inspiration, konkreta råd, exempel och verktyg
– Komma i kontakt med andra medsystrar
– Se allt live
– Delta i smårum utifrån dina behov
– Samtala med föreläsare
– Livechatta
– Fri tillgång till e-eventet under helgen samt möjlighet att köpa   längre tillgång efter eventets slut.
– Få tillgång till ett “Pop-up-forum” skapat just för denna helg
– Efter denna helg har du en tydlig plan och ett fokus för 2022 för både ditt liv och ditt uppdrag.

Bjud in till en egen Systerträff hemma hos dig!

Bjud in dina väninnor, kollegor, systrar, dotter, mamma, svägerska och håll ditt eget event under lördagen så att ni tillsammans kan drömma, dela med er av era tankar, äta gott och skapa planen för 2022  tillsammans. Jag hjälper dig genom att utrusta dig med det du behöver för att få en oförglömlig dag tillsammans med de du bjuder in. Vad kan vara bättre än att dela sina drömmar och planera tillsammans både med Gud och andra i vår närhet eller nya vänner du möter på eventet? Se fram emot att bli inspirerad och inspirera andra med din närvaro.

58Days
22Hours
46Minutes
54Seconds

Helt Kostnadsfritt & möjlighet till vinst!

14-16 januari 2022 kommer en riktigt energiboost med hem till dig. En konferens i tre dagar med start fredag eftermiddag. En del fasta hållpunkter och andra fria delar där du väljer tid att ta del av under helgen, för bäst resultat kan du följa planen som du kommer få i god tid innan konferensstart. Här får du möjlighet till nya kunskaper, insikter, inspiration och kan till och med vinna produkter. Allt detta med syfte att få se vem du verkligen är, dina gåvor och passioner, drömma stort, skapa goda vanor som bygger upp och ta modiga steg i din vardag så att du skapar de bästa förutsättningarna för 2022 och med det som ligger framför – för det bästa har inte hänt än!

Våra samarbetspartners

Utan våra fantastiska samarbetspartners skulle detta E-Event inte vara möjligt eller bli alls lika bra. Vi är så stolta och tacksamma för våra samarbetspartners och medverkande som vill vara med och skapa detta event och göra det till vad det är. Tillsammans ÄR det nya själv. Vi är så mycket starkare tillsammans och det är då det blir som bäst, så känner du att du och ditt företag vill stå med och stötta detta event genom ömsesidig synlighet i varandras kanaler, sponsring till eventet ekonomiskt eller genom produkter och tjänster kontakta emmeli@theperfectpeace.se för mer information för hur du kan stå med.

Du är värd att leva ditt liv fullt ut