Välkommen

Måndagen den 26 Aug 2019 9:15 Första inlägget och första Peppbrevet.

Hej nya Vän!

Jag hoppas du fått en härlig start på hösten!

Det här blir det allra första mailet jag skriver till dig som anmält dig och vill få mer information om min spännande nyhet för hösten...  Den här hösten ser jag lite extra mycket fram emot... och jag ser så fram emot att få dela med mig av detta till dig.

Dessa produkter ligger mig extra varmt om hjärtat då jag haft en längtan att göra den så länge. Men bra saker ta tid, mycket ska klaffa och speciellt när man ska göra saker i tryck och i större upplaga. Det här är en satsning jag gör och som jag tror mycket på och jag hoppas den kommer bli till välsignelse för dig och de du vill dela dem med.

Produkten eller snarare verktyget - har legat på mitt hjärta i många år. Jag förstår nu att det fanns en mening med att det skulle dröja tills nu att ta fram och lansera den. Mycket har hänt detta år och som jag hoppas komma få dela med dig via dessa brev framöver. Personliga reflektioner, uppmuntrande ord, tips på bra undervisning, favoritmusik, "freebies" och spännande nyheter. Inspiration, kärlek och pepp ska genomsyra dessa brev men oxå djup, sårbarhet och "behind the scenes"...

Det är så spännande för Du är bland de första som kommer få vara med från början. Då det här är starten på något helt nytt. Jag ser med stor förväntan och glädje fram emot att få dela detta äventyr med dig och jag hoppas att du ska känna dig välsignad och stärkt genom dessa mail.

Konceptet och produktserien heter "The Perfect Peace" - den fullkomliga frid man får när man går med Jesus, den friden finns ingen annanstans.

"The Perfect Peace™" är en serie verktyg och böcker - så kallade "planners" ( finns inget riktigt bra ord för det på svenska. Kalender eller almanacka känns för "basic"). Det här är en drömlivsplanerare över hur Du vill leva Ditt liv, ta reda på dina Gudagivna gåvor och leva i din fulla potential precis så som Gud har skapat dig och önskar för dig. Att du ska hitta din väg, vi alla har en alldeles egen uppgift att fylla. "Den som hittar sin plats tar ingen annans" - som Tomas Sjödins bok heter. Älskar det! Vi räcker till allihop, vi behövs, vi är dyrbara och högt älskade av vår Pappa i Himmelen. Och vi är skapade och utvalda just för en tid som denna. Spännande, eller hur? :)

LÄS MER HÄR

Så jag hoppas att du vill fortsätta ta emot dessa brev, vill du inte det kan du ta bort dig från listan här nedan. Jag ser så fram emot att få dela med mig när det är dags för lansering av hela konceptet lite senare i höst, så länge får du gärna kika in i min webshop eller följa mig på Instagram om du inte redan gör det.
 

Ps. För att vara på den säkra sidan och inte missa någon av dessa viktiga mail från oss. Kolla din skräpkorg och om de ligger där, godkänd dessa mail från denna avsändare så att du får mailen till dig.

Du Är Så Värdefull!

Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren,
nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att
ge er en framtid och ett hopp.

- Jeremia 29:11 -

I Butiken...

TILL BUTIKEN
EA. Design har som syfte och önskan att lyfta, stärka och inspirera Dig att våga följa Dina Gudagivna mål och drömmar.

Höstens Turné


Närmast finner Ni mig och EA. Designs produkter på följande härliga konferenser. Hoppas vi ses där!
  • 1 september - WOW -  Afternoon Tea, Allianskyrkan, Sävsjö
  • 7-8 september - Salt & Ljus - Konferens i Varberg
  • 14 september - WOW - Konferens i Sonstorp
Vill du att jag kommer till din konferens/stad, tjejkväll eller liknande, hör gärna av dig till mig, det skulle vara jättekul att få komma till er. Vill du veta mer om tillfällena ovan är du också välkommen att höra av dig.
MAILA MIG
EA Design på Facebook
EA Studio på Instagram
EA Design
Copyright © 2019 EA. Design Studio AB, All rights reserved.

Vår mailadress är:

hej@ea-design.se

Vill du uppdatera dina uppgifter kring nyhetsbreven?
Du kan 
uppdatera dina uppgifter eller ta bort din email från listan.

Frid & Kärlek

Emmeli
EA. Design

 
Kategorier: Peppbrevet