VI ÖPPNAR OM DAGAR •TIMMAR • MINUTER • SEKUNDER 

40104026

SYNLIGHET OCH ACCOUNTABILITY SOM SPRIDER DITT VARUMÄRKE!

BLI FÖRETAGSSYSTERN SOM BLOMSTRAR 
& BYGGER I DEN HÄR TIDEN

En plats för MISSIONSDRIVNA kvinnor som har en produkt eller tjänst de vill nå ut och hjälpa människor med

BYGG & SPRING MED fler systrar
SPARA TID & PENGAR
UTVECKLAS & HA ROLIGT

PÅ EGEN HAND BLIR DIN DAMM FÖR LITEN
FÖR ATT NÅ UT TILL DE DU KAN HJÄLPA. 

Att springa ensam är inte lätt. Låt inte det hindra dig.
Människor behöver dig och din kunskap genom ditt företag.

FYLL PÅ MED ENERGI och ta modiga steg i ditt företag
MED PERFECT CO-LAB SOM STår bakom dig. 

SLIPP säljstressEN

Få ett helt gäng med ambassadörer, oroa dig inte längre för att vara för ”säljig” eller "pushig" och lita på att människor behöver det du erbjuder.

ÖKA Synligheten

Genom synlighet i The Perfect Peace kanaler som ständigt växer, erbjuder vi dig synlighet och möjlighet till samarbeten.

känn tilliten

Vila tryggt i att du nu har det du behöver för att lyckas på ett och samma ställe: din värdegrund, utveckling och nätverket.

Vi bryr oss inte bara om ditt företag.
Vi bryr oss om Dig.

  • Ta del av en plattform som når ut till tusentals relevanta kunder
  • Få feedback och ta del av relevant kunskap inom bl.a.
    online marketing, branding och messaging
  • Ta del av ett växande nätverk där vi blir varandras ambassadörer och en gemensam kraft ut mot marknaden

Ta rygg på en syster och bana väg för en annan, här växeldrar vi för ditt och ditt företags bästa.

det här finns för dig att ta del av:

Kunskap

Ta del av nätverkets kunskaps- och expertområden genom t.ex. webinar, workbooks och workshops.

Synlighet

Få synlighet och nå ut genom The Perfect Peace-podden, möjlighet att gästföreläsa på event, i våra nätverk och sammanhang.

Nätverk

Möt, bolla och lär av företagssystrar via sluten facebookgrupp, walk & talks och zoom-träffar för feedback, stöd och ambassadörskap

Så här går du med i PERFECT Co-lab

1. FYLL I ANSÖKAN & BERÄTTA VEM DU ÄR OCH VAD DU GÖR

Vi får lära känna dig och veta mer om vad du behöver just nu och om vi är rätt för dig.

2. FÅ SVAR MED AKTIV LÄNK SOM HÅLLER DIN PLATS I 48H

Det hjälper dig att ta ett aktivt beslut och komma med oss medan tid och plats finns.


3. STRÅLA OCH BYGG DITT FÖRETAG  MED SYSTRAR SOM VÄXELRAR!

Med synligheten, kunskapen och nätverket kommer du att hjälpa fler och tjäna mer.

Vad säger andra företagssystrar om Emmelis ledarskap?

"Emmeli, en kvinna fylld av tro. Som ser möjligheter i allt och går med det hon har fått på sitt hjärta. Hon har stort mod men framförallt stor tilltro till Gud som hon har nära sitt hjärta. Allt som kommer ur henne har en väldoft och man märker väl att anden lever i henne. Hennes längtan och hjärta för att göra skillnad för andra och att lyfta och uppmuntra andra människor är enormt. Hon leder genom att leva, att själv pröva sina vingar och lita på Gud, det inspirerar."

Elin Ginal
Grundare och ägare - GRAFITGRÅ AB

"Emmeli stöttar, uppmuntrar och gör alltid det lilla extra för att få oss att känna oss uppskattade. Hon är duktig på att ge feedback, att uppmärksamma och uppmuntra våra styrkor. Hon lyssnar in vad vi andra tycker och är mån om att alla ska känna sig delaktiga. Hennes bemötande har alltid varit trevligt och det smittar lätt av sig. Hon är medkännande och visar att hon är mottaglig för andras känslor vilket inger stort förtroende för henne som person såväl som ledare."

Mona-Lisa Daelander
Kursledare och butiksägare - TÅRTDECOR

"Med engagemang och frimodighet leder Emmeli Ahlander nätverket Sisters Collective som jag är en del av sedan det startade i juni 2020. Att hon hämtar sin styrka och inspiration hos Gud gör att hon kan leda med ödmjukhet och lyhördhet för andra samtidigt som hon har målet klart i sikte."

Magdalena Anderås
Medgrundare och delägare - WEB RESULT AB

Media och Sammanhang vi synts i

Känner du dig osäker och frågar dig...

(Klicka på varje påstående (begränsande övertygelse) för att ta del av svaret)

Oavsett vilken nivå av företagare du är, från nybörjare till expert, från liten eller stor, är vårt nätverk Perfect Co-Lab den kick och boost du behöver för att hjälpa dig att gå i bräschen för andra i din bransch.

Ett nätverk är en investering, där du kommer märka att du sparar pengar och mycket huvudbry och tid på sikt från t.ex. annonsplatser och utbildning du inte fullföljer. Investeringen hjälper också dig och dina företagssystrar att faktiskt comitta och göra dig själv, ditt företag och nätverket till en prioritering. Du tar igen investeringen för nätverket när du skapar nya inkomstvägar och har ambassadörer som rekommenderar dig och det du gör till sina nätverk. Dessutom kommer du känna dig trygg och säker på ditt företags erbjudanden och lättare ta betalt för det värde du faktiskt levererar.

Detta nätverk handlar om effektivitet, produktivitet, att hjälpa och stötta varandra så att vi kan springa snabbare, smartare och längre - TILLSAMMANS. Istället för att du ska klara alla delar av ditt företag på egen hand har vi en struktur som kommer göra att du sparar tid, hjälper fler och tjänar mer genom det här nätverket.

Ser du dig som en generös person som vill bidra? Är du en person som sprider god stämning, lyfter andra och delar vidare? Ja då har du det som krävs för att platsa i vår gemenskap. Modet kommer komma längs vägen.

Som du kanske förstått vid det här laget så är inte det här som "alla andra" nätverk. Det här är ett nätverk med extra allt. För att inte tala om tryggheten i att vi bygger våra företag på samma värdegrund och är varandras ambassadörer till de som behöver oss. Här bygger vi och springer tillsammans, får och delar kunskap och synlighet. Här skapar vi samarbeten som ger synergieffekter. Om det är något nätverk du ska investera i så är det, det här!

Vi älskar också att mötas fysiskt, vilket vi kommer att göra emellanåt! Vi ser det som en enorm styrka att kunna mötas mer regelbundet och lättillgängligt online utan att bli begränsade av geografi och pandemi och med tanke på att vi också har ett fokus att få nå ut till våra kunder digitalt så är det här en bra plats för att öva sina digitala möten, föreläsningar och bli mer digital.

Jag vet precis hur du kan känna...

Även om jag är VD för mitt företag har jag ofta känt att jag suttit fast på en viss inkomstnivå utan att komma vidare. Jag vet också hur det känns när inkomster dras undan och inte veta vad mitt nästa steg är eller hur jag ska växla upp.

Jag har då känt mig ensam och inte vetat vart jag ska vända mig... Jag har känt mig frustrerad och verkligen behövt likasinnade företagssystrar som hjälper mig.

När mycket står på spel och när du är så nära ett genombrott, är det sista du behöver att stå själv med dina tankar och känslor som håller dig tillbaka. Du behöver investera i ett långsiktigt nätverk som ger dig synlighet, kunskap och stöd i både med- och motvind!

Du behöver omge dig med människor som upplever genombrott och som litar på Gud i första hand och det vill jag ge till dig!

Du är inte menad att sitta fast frustrerad. Det finns en väg förbi det, men det kommer kräva en insats från dig och en villighet att testa nya saker.

Guds vilja är att vi alltid fortsätter att växa och tar oss framåt. Det är vad jag vill möjliggöra för dig – tillsammans med Honom.

Nu är det dags att ansöka till...

Tillsammans kan vi skapa stordåd 
och stötta varandra på vägen!